20 Νοε 2017

Αισχρή εκμετάλλευση νέων ταλέντων από την τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια»!

        


Η «Ελληνοφρένεια» που παριστάνει την προοδευτική φωνή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, που έχει φλομώσει τον κόσμο στα επαναστατικά της, προχώρησε φέτος σε μία αισχρή εκμετάλλευση νέων εργαζομένων που τις παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους! Νέα ταλέντα στην κωμωδία, μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, αναγκάζονται για να γίνουν γνωστά και προκειμένου να τους δει κανένας θιασάρχης, να εργάζονται τζάμπα στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια». Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια», αντιλαμβανόμενη ότι υπάρχουν νέοι κωμικοί που την ξεπερνάνε σε ταλέντο, τους εκμεταλλεύεται αισχρά ανεβάζοντας την τηλεθέαση, την ακροαματικότητα και τις «μετοχές» της!
Στις δύο πρώτες τηλεοπτικές εκπομπές της χρησιμοποίησε δύο νέα παιδιά που γράφουν ιστορία στην κωμωδία και που σίγουρα ξεπερνούν όχι μόνο τους «Ελληνοφρένειες» αλλά και τους μεγάλους κωμικούς του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου, αφού μπορούν χωρίς σενάριο και σκηνοθεσία να αυτοσχεδιάζουν επί ώρες στη σκηνή καλύτερα κι απ’ τον Χατζηχρήστο στο της «κακομοίρας», δύο νέα ταλέντα που ανέβασαν την τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» στα ύψη! Τα δύο πρώτα μεγάλα ταλέντα που εκμεταλλεύτηκε η τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» αμισθί ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Όλγα Γεροβασίλη! Ελπίζουμε τα συνδικάτα να αντιδράσουν και τα ταλέντα που πηγαίνουν στην «Ελληνοφρένεια» να παίρνουν το κατιτίς τους για να μπορέσουν κι εκείνα να επιβιώσουν μέχρι να τα προσλάβει κάποιος θιασάρχης!!
Κατά τα άλλα επ’ ουδενί δεν θα θέλαμε να σταματήσει η παρέλαση νέων κωμικών, που έχουν πληθύνει τα τελευταία χρόνια, στην τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» αφού τέτοιες ατάκες, σαν κι αυτές που λένε τα νέα ταλέντα που περνάνε από εκεί, είχαμε να ακούσουμε από το «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης»!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ