22 Οκτ 2017

Το ατομικό δικαίωμα της δολοφονίας εργατών…

        

Επειδή μας σκότισαν οι Αριστεροί της πλάκας τις τελευταίες ημέρες με τα ατομικά δικαιώματα και με το ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούν όσοι λένε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ατομικά δικαιώματα ξεκομμένα από το κοινωνικό σύνολο, ξεκομμένα από κοινωνικά δικαιώματα θα θέλαμε να τους ρωτήσουμε για να μας πουν την άποψή τους περί του ατομικού δικαιώματος των πλουτοκρατών να δολοφονούν εργάτες στο βωμό της αύξησης των κερδών τους! Νομίζουμε ότι καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι εννοούν οι Αριστεροί της πλάκας όταν υπερασπίζουν το ατομικό δικαίωμα ξεκομμένο από το κοινωνικό σύνολο! Δεν το κάνουν για να υπερασπίσουν όποιον θέλει να αυτοπροσδιοριστεί είτε ως άνδρας είτε ως γυναίκα, ανεξάρτητα από το βιολογικό του φύλο! Το κάνουν γιατί υπερασπίζονται το δικαίωμα του πλουτοκράτη να δολοφονεί εργάτες, μη τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση εργατικού ατυχήματος!
Το ότι δεν υπερβάλουμε καθόλου γράφοντας ότι η Αριστερά της πλάκας υπερασπίζεται το ατομικό δικαίωμα των πλουτοκρατών να δολοφονούν εργάτες, φαίνεται από το ρεκόρ θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων το τελευταίο τρίμηνο και από την έλλειψη κάθε διάθεσης από την πλευρά της να πάρει μέτρα για να σταματήσουν οι δολοφονίες. Προφανώς η ανυπαρξία σχεδόν προσωπικού στις υπηρεσίες υγιεινής και ασφάλειας και το ελλιπές νομικό πλαίσιο προστασίας των εργατών εξυπηρετεί το ατομικό δικαίωμα των πλουτοκρατών να κερδοφορούν θυσιάζοντας τους εργάτες τους!
Όταν λοιπόν οι Αριστεροί της πλάκας μιλούν για ατομικά δικαιώματα ξεκομμένα από το κοινωνικό σύνολο έχουν στο μυαλό τους τις ανθρωποθυσίες των εργατών τους και όχι τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, γιατί αλλιώς θα ψήφιζαν νομοσχέδια για την προστασία της ζωής των εργατών πριν ψηφίσουν νομοσχέδια για την αλλαγή ταυτότητας φύλου!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ