17 Οκτ 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχωσε την Ηριάννα και τον Περικλή πιο βαθιά στη φυλακή!

        

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ έχωσε την Ηριάννα και τον Περικλή πιο βαθιά στη φυλακή απορρίπτοντας για μία ακόμα φορά την αίτηση αποφυλάκισής τους! Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ έχωσε την Ηριάννα και τον Περικλή πιο βαθιά στη φυλακή με ψήφους 5-0! Απόλυτη πλειοψηφία στην συνέχιση της κράτησης δύο ανθρώπων χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο! Θα πει κανένας ότι το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή το απέρριψε η Δικαιοσύνη και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα έχει πολύ λάθος! Από τη μια η ιστορία γράφει ότι επί κυβερνήσεως του λαοπρόβλητου αριστερού ηγέτη κρατούνται στην φυλακή δύο άνθρωποι με φτιαχτά στοιχεία, αφού τα ονόματα όλων των καλών δικαστών που φρόντισαν να έχουν την Ηριάννα και τον Περικλή στη φυλακή, ενώ έχουν ελεύθερο τον Ρουπακιά, κανένας δεν τα ξέρει και μάλλον κανένας δεν νοιάζεται να τα μάθει! Η ιστορία γράφει ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ο δολοφόνος του Φύσσα ελεύθερος κυκλοφορεί ενώ η Ηριάννα και ο Περικλής συνεχίζουν να βρίσκονται στη φυλακή! Από την άλλη εάν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμείνει ότι φταίνε οι κακοί δικαστές που τον προβοκάρουν και κρατάνε την Ηριάννα και τον Περικλή στη φυλακή, θα θυμηθούμε ότι αυτοί οι ίδιοι καλοί δικαστές συμμετείχαν δια της απραξίας τους στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της απόφασης του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα! Αυτοί οι ίδιοι δικαστές πήραν μέρος στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού δεν έκαναν καμία ενέργεια για να υπερασπίσουν την απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα!
Οι γελοιότητες των Συριζαίων κυβερνητικών παραγόντων που καταφέρονται εναντίον της Δικαιοσύνης με την οποία σε αγαστή συνεργασία μακελεύουν τα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνέχεια εκείνων των «επαναστατικών» γελοιοτήτων που τους οδήγησαν να πάρουν την διακυβέρνηση! Τα καραγκιοζιλίκια των Συριζαίων που αφήνουν σε ισχύ τον τρομονόμο με βάση τον οποίον η Ηριάννα και ο Περικλής βρίσκονται στη φυλακή και από την άλλη κατηγορούν τους δικαστές γιατί εφαρμόζουν τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και την αστυνομία γιατί κατασκευάζει στοιχεία, είναι τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία ασκεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα και προσπαθεί να χρεώσει την ευθύνη στη… Μαρίκα!
Λίγες ημέρες αφότου οι Συριζαίοι κόντεψαν να υποχρεώσουν τον λαό να πανηγυρίζει για το προοδευτικό νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου, λίγο διάστημα πριν οι Συριζαίοι βιάσουν τον λαό να πανηγυρίσει για το προοδευτικό νομοσχέδιο που θα νομιμοποιεί την μαστούρα, αυτοί οι ίδιοι οι Συριζαίοι χώνουν την Ηριάννα και τον Περικλή πιο βαθιά στη φυλακή! Οι Συριζαίοι αντάμα με την Δικαιοσύνη, την οποία δήθεν κατηγορούν, δείχνουν στο λαό τα δόντια τους! Δείχνουν στον λαό τι περιμένει όποιον αντισταθεί στην βάρβαρη επέλαση του αστικού κράτους! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν έχωσε στη φυλακή τον άνθρωπο που δεν πλήρωσε διόδια σύμφωνα με τις προτροπές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να τσακίσει το λαϊκό κίνημα και να κλείσει στη φυλακή όποιον αντισταθεί στη βάρβαρη επέλασή του! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να κλείσει στη φυλακή όποιον αντισταθεί στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις λαϊκών κατοικιών, γι’ αυτό ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί αφού μόνο αυτός μπορεί να βγάλει την Ηριάννα και τον Περικλή από την φυλακή και να ανατρέψει την αντιλαϊκή επέλαση!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ