13 Αυγ 2017

Οι Εσκιμώοι εκκενώνουν την Γροιλανδία!

      


Τεράστια ανθρωπιστική κρίση σε εξέλιξη καθώς κατά κύματα εγκαταλείπουν οι Εσκιμώοι την Γροιλανδία τις τελευταίες ώρες παίρνοντας μαζί τους ότι μπορούν να σώσουν από τα υπάρχοντά τους, ενώ ζητούν την παρέμβαση του ΟΗΕ προκειμένου να σωθεί ο πολιτισμός και ο τόπος τους. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι όλοι οι Εσκιμώοι που εγκαταλείπουν την Γροιλανδία κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον!
Ο πανικός με τον οποίο οι Εσκιμώοι εγκαταλείπουν την Γροιλανδία θεωρήθηκε στην αρχή ότι οφειλόταν σε φήμες για αποκόλληση τεράστιου παγόβουνου, για λιώσιμο των πάγων και για απότομη αύξηση της στάθμης των υδάτων. Οι πληροφορίες αυτές αποδείχτηκαν αβάσιμες καθώς άλλος είναι ο λόγος που οι Εσκιμώοι εγκαταλείπουν την Γροιλανδία.
Οι Εσκιμώοι πληροφορήθηκαν την δήλωση του Τραμπ για την πρόθεσή του να βομβαρδίσει την Βενεζουέλα και εγκαταλείπουν πανικόβλητοι τον τόπο τους καθώς δεν θεωρούν απίθανο οι Αμερικάνοι να μπερδέψουν την Γροιλανδία με την Βενεζουέλα! Η επιμονή των Εσκιμώων της Γροιλανδίας να κατευθυνθούν συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον οφείλεται στην πεποίθησή τους ότι μόνο εκεί θα είναι ασφαλείς, αφού είναι το μόνο μέρος που γνωρίζει σίγουρα ο Τραμπ την θέση του στον χάρτη! Οι Εσκιμώοι πιστεύουν ότι ακόμα και στην Νέα Υόρκη δεν θα ήταν ασφαλείς αφού δεν είναι απίθανο να την μπερδέψει ο Τραμπ με την Βενεζουέλα!
Οι πιθανότητες να γλιτώσει η Γροιλανδία τον βομβαρδισμό από τους Αμερικάνους είναι πολύ μικρές, αφού οι Αμερικανοί γνωρίζουν την θέση της Βενεζουέλας στο χάρτη όσο γνωρίζουν και την θέση της Κορέας!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ