15 Αυγ 2017

Η «Αριστερά» δεν θα μας κάνει «Σοβιετία» αλλά θα μας κάνει Σαουδική Αραβία!

       


Πρώτη φορά «Αριστερά» και ακόμα έχουμε να δούμε πολλά! Μόλις πριν από λίγο «πολεμική» ανταπόκριση μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού από τα μέτωπα της φωτιάς. Ανάμεσα στα άλλα που αναμετέδωσε, σημαντικό κομμάτι κατέλαβε το ρεπορτάζ για τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από την φωτιά, οι οποίοι γεμάτοι κατάνυξη κατέκλισαν σήμερα τις εκκλησίες και με δάκρυα στα μάτια παρακαλούσαν την Παναγία να σταματήσει την φωτιά την ημέρα της γιορτής της!
Πρώτη φορά «Αριστερά» και αφού δεν υπάρχουν επαρκή σύγχρονα Μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς, αφού τα απαρχαιωμένα Μέσα κατάσβεσης δεν συντηρούνται σωστά ή δεν συντηρούνται καθόλου, αφού δεν υπάρχει επαρκές ανθρώπινο δυναμικό και όλα αυτά αφενός γιατί λόγω των ασκούμενων αντιλαϊκών πολιτικών τα χρήματα πηγαίνουν στους μονοπωλιακούς ομίλους και όχι στην υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, της χλωρίδας και της πανίδας και γιατί αφετέρου η γη είναι εμπόρευμα στον καπιταλισμό και πρέπει να αρπαγεί για να οικοπεδοποιηθεί, ο κόσμος δεν έχει να περιμένει τίποτε από την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση κι έτσι στρέφεται εκ του συστάδην στην Παναγία, στον Θεό και στους Αγίους!
Όσοι λένε ότι αυτή η Αριστερά σπρώχνει τον κόσμο στην αθεΐα είναι κοινοί συκοφάντες, αφού αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να ρίξει όλο και περισσότερο κόσμο στα γόνατα για να παρακαλάει να τον γλιτώσει η Παναγία από τις φωτιές, από τις αρρώστιες, από την εξαθλίωση, από τον εξανδραποδισμό! Αυτή η κυβέρνηση που ήρθε παριστάνοντας την «Αριστερή», κάνοντας πολλούς αφελείς να πιστεύουν ότι θα κάνει την χώρα «Σοβιετία», βρίσκεται ένα μόλις βήμα από το να κάνει την χώρα Σαουδική Αραβία!
Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε σε μια τέτοια Αριστερά είναι του χρόνου τέτοιον καιρό να τα καταφέρει έτσι ώστε να μη βρίσκεται κανένας σε βουνά και παραλίες παρά να βρίσκονται όλοι στις εκκλησίες γονυπετείς και να παρακαλούν για την σωτηρία τους από την Αριστερά που ήρθε κομίζοντας την ελπίδα και μοιράζοντας υποσχέσεις οι οποίες όμως ήταν ποτισμένες με πανούκλα!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ