13 Αυγ 2017

Αίμα, τιμή, Τραμπ νεοναζί…

        


Οι Αμερικανοί νεοναζί παίρνουν πίσω την χώρα τους από του ξένους. Όπως δήλωσε ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν: «παίρνουμε τη χώρα μας πίσω. Υλοποιούμε τις υποσχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ. Για αυτό τον πιστέψαμε, για αυτό τον ψηφίσαμε…»
Κατά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι νεοναζί οπαδοί του Τραμπ σκοτώθηκαν τρία άτομα! Ο νεοναζί πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι εμπλέκονται πολλοί στα επεισόδια που οδήγησαν στον θάνατο τριών ανθρώπων, σε μια προσπάθεια να φορτώσει το έγκλημα της Ναζιστικής Οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν στα θύματα!
Ο τραμπούκος κοκκινομάλλης ναζιστής, την ώρα που απειλεί ότι θα επέμβει σε Βόρεια Κορέα και Βενεζουέλα, βάζει τα τάγματα εφόδου του να επέμβουν στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες για να πάρουν πίσω την χώρα τους από τους ξένους! Όταν λέει βέβαια ο κοκκινομάλλης βαψομαλλιάς ότι θα πάρει πίσω την Αμερική δεν αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς εννοεί, αλλά πηγαίνει το μυαλό μας ότι θα την πάρει πίσω από τους Ινδιάνους οι οποίοι κατέκλισαν τις ΗΠΑ και προσπαθούν να εκτοπίσουν τους λευκούς!
Ευτυχώς υπάρχουν άξιοι ναζιστές ηγέτες και μάλιστα πλανητάρχες οι οποίοι δίνουν κάλυψη στην δράση των νεοναζί και στις δολοφονίες που διαπράττουν και δεν τους ταλαιπωρούν σέρνοντάς τους σε δίκες γιατί καθάρισαν τον τόπο από μετανάστες και αντιφασίστες!
Οι δηλώσεις του ηγέτη της Κου Κλουξ Κλαν όπως και αυτές του νεοναζί Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για τα επεισόδια των νεοναζί που στοίχισαν την ζωή σε τρεις ανθρώπους μας κάνουν να φωνάξουμε με περηφάνια: «Αίμα, τιμή, Τραμπ νεοναζί» αφού και ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ μόνο αυτό δεν φώναξαν ανάμεσα στα άλλα φασιστικά που είπαν!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ