2 Αυγ 2017

Ο Χάρρυ Κλυνν στον «θίασο» της Αριστεράς;!

      


Ο Χάρρυ Κλυνν διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.  Όπως μας πληροφορεί η Αυγή ο «δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και περφόρμερ, ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς με συνέπεια και επιμονή επί σειρά ετών, ο Χάρρυ Κλυνν -πραγματικό όνομα: Βασίλης Τριανταφυλλίδης- τοποθετείται μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, σε μία από τις δύο θέσεις που εχήρευσαν».
Μετά την είδηση της «Αυγής» υπήρξαν ειδήσεις που μιλούσαν για αντιδράσεις στο διορισμό του Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ και έτσι ο διορισμός δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Αν ισχύει ο διορισμός, όπως τον αναφέρει η «Αυγή», το όργανο της κυβέρνησης ή αν θα ισχύσουν οι άλλες ειδήσεις από άλλα μέσα, θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα!
Αλλού όμως είναι οι μεγάλες πλάκες της «Αυγής»! Η εφημερίδα που εγγυούνταν την κατάργηση των μνημονίων την επόμενη ημέρα της εκλογής του Τσίπρα και τώρα εγγυάται την εφαρμογή τους από τον Τσίπρα, μας πληροφόρησε ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης είναι με συνέπεια ταγμένος στην υπόθεση της Αριστεράς. Προφανώς κι όταν έθετε υποψηφιότητα για τον δήμο της Καλαμαριάς υποστηριζόμενος από την Νέα Δημοκρατία, ο Χάρρυ Κλυνν εξυπηρετούσε την υπόθεση της Αριστεράς!
Αυτό που μένει να μας απαντήσει η κυβερνητική «Αυγούλα» είναι κατά πόσο είναι αριστερός κάποιος άλλος που ξέρουμε, ο οποίος στήριζε την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά και στηρίχθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος εκτός από τη Νέα Δημοκρατία και από τον Καρατζαφέρη! Εάν τελικά δεν διορίσουν τον Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ ας πάρουν τον άλλον! Κι εκείνος περφόρμερ ήταν!
Αυτό που μας χαροποιεί όμως ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι η «Αριστερά» αποδέχεται τον χαρακτήρα της και λειτουργεί στις επιλογές της λαμβάνοντας υπ’ όψιν την λαϊκή σοφία υλοποιώντας το «εκύλησεν ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ