31 Αυγ 2017

Μια κοινωνία που έχουν πέραση οι χωροφύλακες και όχι οι δάσκαλοι!

        


Μια κοινωνία που οι χωροφύλακες έχουν μεγαλύτερη αξία από τους δασκάλους! Μια κοινωνία που τα παιδιά προτιμάνε να γίνουν χωροφύλακες κι όχι δάσκαλοι! Μια κοινωνία που οι γονείς προτιμάνε να κάνουν τα παιδιά τους χωροφύλακες κι όχι δασκάλους! Μια κοινωνία που οι σχολές χωροφυλάκων έχουν μεγαλύτερη αξία από τα πανεπιστήμια! Μια κοινωνία που το ξύλο έχει μεγαλύτερη αξία από την διδασκαλία! Μια κοινωνία που οι φυλακές έχουν μεγαλύτερη αξία από τα σχολεία!
Άρρωστη! Μόνο άρρωστη μπορεί να είναι μία κοινωνία που σπρώχνει τα παιδιά της να γίνουνε χωροφύλακες για να βιοποριστούν γιατί σαν δάσκαλοι θα πεινάσουν! Μόνο άρρωστη μπορεί να είναι μία κοινωνία που οι επιλογές των παιδιών δεν έχουν σαν πρότυπο τον δάσκαλο Γληνό αλλά τον… Μήτσου τον στρατηγό! Μόνο άρρωστη μπορεί να είναι μια κοινωνία που θέλει τα παιδιά της δεσμοφύλακες κι όχι παιδαγωγούς!
Αρρώστια είναι από μόνη της αυτή η κοινωνία, πανούκλα αυτοί που οδήγησαν την κοινωνία σ’ αυτήν την αρρώστια και χολέρα αυτοί που την καθοδηγούν αυτήν την στιγμή! Χολέρα είναι η «αριστερά» που ήρθε παριστάνοντας την ελπίδα και αντί να κάνει την νεολαία να αγαπήσει την μάθηση, το σχολείο, την γνώση, την έκανε να αγαπήσει τις σχολές χωροφυλάκων, τις φυλακές και την καταστολή προκειμένου να επιβιώσει και να βιοποριστεί! Χολεριασμένοι αριστεροί οι οποίοι δεν αισθάνονται καμία ντροπή που επί των ημερών τους οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές της χωροφυλακής είναι υψηλότερες από τις βάσεις των σχολών που γίνεσαι καθηγητής! Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι «αριστεροί»!

Μενέλαος Καζαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ