10 Αυγ 2017

Καταργούν εξετάσεις για τους καρκινοπαθείς ενώ επιδίδονται στην «Πολακογεωργιάδα»…

        


Μαζί με την «Βαρουφακειάδα» συνεχίζεται η «ΠολακοΓεωργιάδα»! Πολάκης και Γεωργιάδης κάνουν συναγωνισμό στους χαρακτηρισμούς και στις ύβρεις που θα εκτοξεύσουν ο ένας σε βάρος του άλλου καθώς και στις απειλές για το ποιος θα κλείσει ποιον στη φυλακή για ατασθαλίες!
Τα κανάλια έχουν μόνιμη είδησή τους το θέατρο σκιών μεταξύ του Πολάκη και του Γεωργιάδη, δίνοντάς τους μάλιστα απεριόριστο χρόνο. Μάταια ψάχνεις να βρεις μια είδηση που να ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο. Η «Βαρουφακειάδα» και η «ΠολακοΓεωργιάδα» στην πρώτη γραμμή του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης!
Έτσι εδώ και μερικές ημέρες αναζητούμε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο να μαλώνουν ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη για μια πολλή σοβαρή υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο Πολάκης, αλλά μάταια! Κανένα κανάλι δεν ανέφερε κουβέντα! Κανένας επίσης από τους λαλίστατους στα κανάλια και τους πολυγραφότατους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Πολάκη και Γεωργιάδη, ούτε είπε κουβέντα ούτε έγραψε λέξη για το γεγονός!
Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε Υπουργική Απόφαση ανάκλησης ογκολογικής εξέτασης («Oncotype DX»). Η ανάκληση αυτής της εξέτασης διευρύνει τον κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία χιλιάδων γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού. Η ανάκληση αυτής της εξέτασης καταδικάζει σε θάνατο χιλιάδες γυναίκες καθώς το κόστος της, που ανέρχεται σε 3.800 ευρώ, την καθιστά απαγορευτική για τα πλατιά μαζικά στρώματα. Η Υπουργική απόφαση για την ανάκληση της συγκεκριμένης εξέτασης υπογράφει δια χειρός του Γεωργιαδοφάγου αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη! Για την απαράδεκτη αυτή απόφαση όμως ούτε ο Πολακοφάγος Άδωνις Γεωργιάδης δεν είπε κουβέντα!
Πολάκης και Γεωργιάδης συμφωνούν στην ουσία! Συμφωνούν στο να ματώσουν τον λαό με μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους! Προκειμένου να πετύχουν τον βασικό τους στόχο και να ισοπεδώσουν τον λαό, έχουν στήσει μια αποπροσανατολιστική «ΠολακοΓεωργιάδα» και πίσω από αυτήν κρύβουν την κατάργηση ιατρικών εξετάσεων απαραίτητων για τον λαό, καθώς και την παράδοση της Υγείας στους ιδιώτες.

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ