4 Ιουλ 2017

Το ξεκατίνιασμα του Διονύση και της Ραχήλ!

       

Ο Διονύσης που αγαπήσαμε, ο Διονύσης που μαζί του γυρίσαμε της πλάτες μας στο μέλλον, στο μέλλον που το σύστημα φτιάχνει όπως θέλει, ο Διονύσης που μαζί του συγκατοικήσαμε στην τρέλα γιατί δεν είχαμε για νοίκι, ο Διονύσης ο δικός μας πάτησε πάνω στην ράχη μας για να γίνει διαχειριστής του πιο μαύρου φόντου που είδαμε ποτέ σ’ αυτήν την τηλεόραση! Ο Διονύσης που μαζί του ρίξαμε κόκκινο στην νύχτα, ρίξαμε λάδι στην φωτιά, αυτός ο Διονύσης δέχτηκε να γίνει διευθυντής της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων, της διαβόητης ΥΕΝΕΔ για να μας κάνει πλύση εγκεφάλου, για να μας λοβοτομίσει προκειμένου να σκύψουμε το κεφάλι στην σάπια εξουσία, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να υπηρετήσει, βρίζοντάς μας για την «ξύλινη» γλώσσα η οποία όμως για χρόνια ολόκληρα τραγούδησε μαζί του, επειδή ο Διονύσης έχει μεγάλες ανάγκες και γι’ αυτές τις ανάγκες είναι έτοιμος να κάνει απ’ ότι φαίνεται κάθε είδους εκπτώσεις στην συνείδησή του!
Όταν όμως κάνεις εκπτώσεις τότε ο κατήφορος δεν έχει τέλος! Ο Διονύσης, εξαιτίας του ότι έχει πολλές ανάγκες γιατί δεν είναι πτωχός σαν κι εμάς, συνυπήρξε με του κόσμου τα σούργελα, με του κόσμου τα καρναβάλια και συνεχίζει να συνυπάρχει μαζί τους! Συνυπάρχει με αυτά που έμειναν! Με τα καρναβάλια που έφυγαν ο Διονύσης των παιδικών μας χρόνων «ξεκατινιάζεται» μπροστά στις κάμερες, χωρίς να σέβεται καθόλου εκείνα τα χρόνια που ρίχναμε μαζί λάδι στη φωτιά, που ρίχναμε μαζί κόκκινο στη νύχτα. Έτσι καταντάς Διονύση όταν γυρίζεις την πλάτη στους αγωνιστές για να εξασφαλίσεις την καλοπέρασή σου! Στην αρχή συνυπάρχεις με την Ραχήλ και μετά «ξεκατινιάζεσαι» μαζί της! Κι επειδή όποιος «ξεκατινιάζεται» δεν έχει όρια,  ο Διονύσης φωνάζει με τις κάμερες ανοιχτές στο σούργελο την Ραχήλ να βγάλει τον σκασμό, ξεχνώντας ότι και με αυτό το καρναβάλι συμπορεύτηκαν, εξαπατώντας τον κόσμο και επιβάλλοντάς του τα πάθη του Χριστού!
Να σε χαίρεσαι Διονύση, να χαίρεσαι και την Ραχήλ! Εμείς με την ξύλινη γλώσσα που μας αποκάλεσες «γλίτσες» και «φασιστάκους» επειδή δεν δεχτήκαμε να πουληθούμε στις αγορές και τα παζάρια και να γίνουμε ένα με την Ραχήλ και την Ζωή προκειμένου να πιούμε το αίμα του λαού, θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε κόκκινο στην νύχτα, θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά για να σβήσουμε άπαξ δια παντός το «μαύρο» που προσπαθείς να μας επιβάλεις μαζί με τους βασανιστές του λαού, τους ψεύτες και τους απατεώνες με τους οποίους αποφάσισες να συμπορευτείς!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ