2 Ιουλ 2017

Φασίστες μαχαίρωσαν μετανάστη στο Μενίδι

        


Τρεις φασίστες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν, την Πέμπτη 29 Ιούνη, στο Μενίδι, μετανάστη εργάτη γης ηλικίας 46 ετών. Τα φασιστοειδή καταδίωξαν τον μετανάστη την ώρα που κατέβηκε από το λεωφορείο 724 για να πάει στη δουλειά του. Η επίθεση έγινε κοντά στη Λεωφόρο Καραμανλή και τα τρία φασιστοειδή, που φορούσαν μαύρες μπλούζες, έφτασαν εκεί με μαύρο αυτοκίνητο.

Οι δύο από αυτούς κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, έτρεξαν προς το μέρος του, τον έριξαν κάτω σπρώχνοντάς τον από πίσω και τον χτύπησαν με γροθιές. Όταν σηκώθηκε τον έριξαν ξανά κάτω και τον χτύπησαν. Την τρίτη φορά που σηκώθηκε, ένας έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στο πόδι. Σταμάτησαν μόνο με την επέμβαση άλλων μεταναστών εργατών. Ο χτυπημένος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας

    Έτοιμο γρήγορα μετρητά είναι μια γαλλική εταιρεία σε προσωπικά δάνεια σε απευθείας σύνδεση χωρίς τον πιστωτικό έλεγχο. Εγγυόμαστε μια επαγγελματική, διακριτική, γρήγορη και ασφαλής. Στόχος μας είναι να βρούμε προσωπικά δάνεια στους πελάτες μας, ανεξάρτητα από την κατάσταση της πιστωτικής έκθεσής τους. Γρήγορη δάνειο μετρητών συνοψίζεται σε τρεις απλές λέξεις: γρήγορη, ασφαλή και εμπιστευτικά. Η προσφορά μας κυμαίνεται από 2.000 ευρώ έως 5.000.000 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε την πιστωτική σας.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ