1 Ιουλ 2017

Η ΕΡΤ ήλπιζε ότι θα λήξει η απεργία των συμβασιούχων στους ΟΤΑ!

       


Φαγώθηκαν τα «παπαγαλάκια» γενικώς να χύνουν χολή για την απεργία των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ στις διάφορες εκπομπές τους δεν έκαναν άλλη δουλειά από το να συκοφαντούν την απεργία στους ΟΤΑ, από το να συκοφαντούν τους συμβασιούχους που έχασαν την δουλειά τους, από το να δείχνουν τουρίστες και επαγγελματίες να διαμαρτύρονται για τα σκουπίδια κι από το να παρακινούν σε κοινωνικό αυτοματισμό καλώντας ουσιαστικά τον υπόλοιπο λαό να αγανακτήσει εναντίων των αγωνιζόμενων οδοκαθαριστών και να αντιδράσει!
Στην μάχη αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένα γνωστό «παπαγαλάκι» με θέση αντιβασιλιά πλέον, αφού το αφεντικό του εκτίμησε τις υπηρεσίες του, το οποίο συχνά πυκνά «κραδαίνει» το αριστερό παρελθόν του για να κάνει τις προβοκάτσιες του από τ’ αριστερά! Αυτό το «παπαγαλάκι» ήταν που πριν λίγο καιρό με αφορμή το Μενίδι κάλεσε τα τανκς να επέμβουν για να επιβάλουν την τάξη, ενώ λίγο παλιότερα καλούσε τις χήρες να αφήσουν κατά μέρος τις συντάξεις χηρείας και να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε για δουλειά! Το «παπαγαλάκι» λοιπόν αυτό κατά την απεργία στους ΟΤΑ έκανε μια απίστευτη και άθλια προβοκάτσια! Την επομένη της παρουσίασης μια έρευνας που έλεγε ότι δουλεύουμε 203 ημέρες τον χρόνο για να πληρώνουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, συνέδεσε την έρευνα με τους απεργούς στους ΟΤΑ και είπε ότι δουλεύουμε για να πληρώνουμε αυτούς! Το «παπαγαλάκι» με το αριστερό παρελθόν ξέρει πολύ καλά ότι δουλεύουμε 203 ημέρες τον χρόνο για να πληρώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, που κατακλέβει το αφεντικό του για να πετάει και σ’ αυτόν ένα κόκκαλο, αλλά ο λαός πρέπει να εκτονωθεί στον σκουπιδιάρη για να ξεχάσει το αφεντικό του και τα υπόλοιπα αφεντικά που κατάκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα υπόλοιπα ταμεία του δημοσίου! Γιατί τα ταμεία δεν τα λήστεψαν οι σκουπιδιάρηδες! Οι σκουπιδιάρηδες δουλεύουν σε απαράδεκτες συνθήκες για ένα ξεροκόμματο.
Ήταν τραγικά όλα τα «παπαγαλάκια» καθώς μέσα από τις κλιματιζόμενες πεντακάθαρες αίθουσες συκοφαντούσαν τους ανθρώπους που κάτω από αντίξοες και ακραίες καιρικές συνθήκες δίνουν καθημερινά την μάχη με τα σκουπίδια! Τα πιο τραγικά όμως «παπαγαλάκια» ήταν αυτά της ΕΡΤ! Οι άνθρωποι που έχουν δουλειά γιατί πολλές χιλιάδες από εμάς ξημεροβραδιαστήκαμε υπό βροχή έξω από τα κτίρια της ΕΡΤ ορθώνοντας τείχος στις δυνάμεις καταστολής, οι άνθρωποι αυτοί συκοφαντούσαν και λάσπωναν τους σκουπιδιάρηδες που έχαναν την δουλειά τους! Κάθε ημέρα η ΕΡΤ ήλπιζε ότι θα τελειώσει η απεργία των σκουπιδιάρηδων για να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου! Ούτε μία κουβέντα για ικανοποίηση των αιτημάτων των σκουπιδιάρηδων προκειμένου να μην χάσουν τη δουλειά τους 15.000 άνθρωποι! Οι άνθρωποι που έχουν δουλειά εξαιτίας των μαχών που δώσαμε για την ΕΡΤ, παρακινούσαν απλά σε λήξη της απεργίας των σκουπιδιάρηδων και πέταγμα στην ανεργία 15.000 εργατών!
Ανατριχίλα! Ανατριχίλα γιατί οι της ΕΡΤ έκαναν την δουλειά τους! Ίσως ήταν και οι μόνοι που ο λαοπρόβλητος ηγέτης ικανοποίησε προκειμένου να συκοφαντούν όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες όταν εκείνες σηκώνουν κεφάλι!
Άξιος ο μισθός όλων των «παπαγάλων» που περιέγραψαν τους βουτηγμένους στην βρώμα, στην δυσοσμία και στον καρκίνο σκουπιδιάρηδες, ως εχθρούς του λαού!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ