6 Ιουν 2017

To CNN έδειξε την κινητοποίηση στα διόδια του Πολυμύλου!

        


Το CNN έδειξε χθες το βράδυ εκτενή αποσπάσματα από την κινητοποίηση στα διόδια του Πολυμύλου καθώς και ολόκληρες τις συνεντεύξεις που δόθηκαν εκεί. Το CNN έκανε θετικά σχόλια για την εγρήγορση στην οποία βρίσκονται οι αγωνιστές και πιο ειδικά εξήρε την συγκεκριμένη αγωνιστική κινητοποίηση στα διόδια του Πολυμύλου.
Η αναφορά του CNN αφορούσε στην κινητοποίηση που έκανε ο αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έφτασε στα διόδια του Πολυμύλου με ένα αυτοκίνητο γεμάτο αγωνιστές οι οποίοι αφού πρώτα τόνισαν στους υπαλλήλους των διοδίων την ανάγκη να υπάρχουν διόδια προς όφελος του λαού κατόπιν έκαναν αγωνιστικές δηλώσεις στο CNN και αποχώρησαν! Ο αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές τους παρέμειναν στα διόδια του Πολυμύλου για 15 λεπτά! Η αναφορά του CNN κράτησε 20 λεπτά!!
Τρολιά θα πει κανένας για τα παραπάνω! Τρολιά μα θα μπορούσαν να είναι κι αληθινά! Επί πέντε ολόκληρες ώρες οι κομμουνιστές έφραξαν τα διόδια του Πολυμύλου για να μην περάσουν οι Νατοϊκοί φονιάδες των λαών και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έθαψαν την είδηση. Οι κομμουνιστές την Παρασκευή 2 Ιούνη 2017 μετά από μάχη 5 ωρών υποχρέωσαν τους Νατοϊκούς να αποχωρήσουν με την όπισθεν από τα διόδια του Πολυμύλου αλλά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκαναν πώς δεν είδαν τίποτα. Ευτυχώς από τα διόδια εκείνες τις ώρες διήλθαν χιλιάδες οχήματα κι έτσι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν εντελώς την αγωνιστική κινητοποίηση!
Εάν στα διόδια του Πολυμύλου έκανε δηλώσεις ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως στους πλειστηριασμούς πριν από μερικές εβδομάδες, όλα τα κανάλια θα έπαιζαν τις δηλώσεις του Λαφαζάνη και θα τις παρουσίαζαν σαν αγωνιστική κινητοποίηση. Το ότι το ΚΚΕ έφραξε το δρόμο στους Νατοϊκούς έπρεπε να θαφτεί από τα έγκριτα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Εάν η εφεδρεία του συστήματος Παναγιώτης Λαφαζάνης «έβηχε» στα διόδια του Πολυμύλου το CNN θα παρουσίαζε το αγωνιστικό του βήξιμο και θα καλούσε τον λαό να στηρίξει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για την ανατροπή! Το ότι οι κομμουνιστές δεν επέτρεψαν στους Νατοϊκούς δολοφόνους να περάσουν δεν ήταν είδηση ούτε για τα μικρά τοπικά κανάλια της περιοχής, τα οποία, πλην ενός, είχαν μια αναφορά μισού λεπτού κι ενώ χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν δει την κινητοποίηση διερχόμενοι από τα διόδια!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ