27 Ιουν 2017

«Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εκμεταλλεύονται τους συμβασιούχους των ΟΤΑ…»

       


«Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εκμεταλλεύονται την ταλαιπώρια των συμβασιούχων των ΟΤΑ και τους τάζουν ότι θα μονιμοποιηθούν»! Αυτά τα απίστευτα δήλωσε ο Μπουτάρης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πριν από λίγο!
Ο Μπουτάρης όμως δεν έμεινε εκεί. Δήλωσε ότι θα καλέσει την αστυνομία να επιβάλει την τάξη και δεν θα αφήσει το ΚΚΕ του 5% που ελέγχει το σωματείο να εκμεταλλεύεται τους απολυμένους συμβασιούχους και να ταλαιπωρεί τους πολίτες με τα σκουπίδια!
Τι να σχολιάσει κανείς από τα παραπάνω! Το θετικό είναι πως ο Μπουτάρης παραδέχεται έστω και με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ότι μόνο το ΚΚΕ υποστηρίζει πραγματικά την μονιμοποίηση των συμβασιούχων των ΟΤΑ! Αυτό όμως που διαστρεβλώνει ο Μπουτάρης είναι το ότι το ΚΚΕ τάζει, γιατί το ΚΚΕ δεν τάζει αλλά καλεί τους απολυμένους συμβασιούχους και όλον τον λαό να αγωνιστούν για μόνιμη και σταθερή δουλειά, να αγωνιστούν για την ανατροπή της πολιτικής όλων αυτών που εκλέγονται τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και μετά χτυπούν εργάτες και λαό με τα ΜΑΤ, καλεί τον λαό να ανατρέψει την πολιτική των Μπουτάρηδων, των Τσιπραίων, των Μητσοτάκηδων και όλων των άλλων που είναι δεμένοι στο άρμα της υπεράσπισης του καπιταλισμού.
Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εκμεταλλεύονται τους απολυμένους συμβασιούχους των ΟΤΑ γιατί τους λένε ότι στο χέρι τους είναι να αγωνιστούν και να κερδίσουν μία ανθρώπινη ζωή με αξιοπρεπή εργασία! Προφανώς κατά τον Μπουτάρη το ΚΚΕ είναι υπόλογο γιατί δεν αφήνει τον λαό στο έλεος του Θεού, στο έλεος του Τσίπρα και στο έλεος του κάθε Μπουτάρη! Ο Μπουτάρης μάλλον έχασε και την ψυχραιμία του και την «μπάλα»! Το να απειλείς το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ με τα ΜΑΤ μάλλον γέλιο προκαλεί! Ο Μπουτάρης φαίνεται ότι δεν άκουσε ποτέ του ότι ούτε σε εξορίες, ούτε σε φυλακές ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές, ο Μπουτάρης ποτέ του δεν άκουσε φαίνεται ότι ολόκληρον αιώνα αγώνα και θυσία το ΚΚΕ παρέμεινε στην πρωτοπορία.
Στο δια ταύτα βέβαια ο Μπουτάρης ξέρει ότι δεν μπορεί να φοβίσει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Οι απειλές του απευθύνονται στους απολυμένους συμβασιούχους, στους αγωνιζόμενους δημοτικούς υπαλλήλους και στα λαϊκά στρώματα που τους συμπαραστέκονται! Ο Μπουτάρης θέλει να φοβίσει τους απολυμένους για να αποδεχτούν ότι θα ζήσουν στην ανεργία, στην φτώχεια, στην ανέχεια και στην μιζέρια. Οι απολυμένοι συμβασιούχοι, όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι, όλοι οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ορθώσουν το ανάστημά τους στους Μπουτάρηδες και στους Τσίπρες συμπαρατασσόμενοι με τις δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας!
Ο αγώνας των συμβασιούχων απολυμένων από τους ΟΤΑ μπορεί να έχει αποτέλεσμα και αυτό το μαρτυρούν τα νεύρα των Μπουτάρηδων και των Σκουρλέτηδων καθώς και οι απειλές για επέμβαση των δυνάμεων καταστολής. Όλοι λοιπόν στους δρόμους, γιατί εκεί θα κριθεί το δίκιο!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ