6 Ιουν 2017

Η απαράδεκτη περί προδοσίας δήλωση του Καζάκου…

       


Βούιξε ο τόπος, βούιξαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, βούιξε το διαδίκτυο, βούιξαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με την δήλωση του Καζάκου περί προδοσίας όσων μεταναστεύουν στο εξωτερικό και δεν κάθονται να δώσουν την μάχη στην Ελλάδα για να ανατρέψουν τον κανιβαλισμό που ζει ο Ελληνικός λαός!
Απαράδεκτος και ελεεινός ο Καζάκος! Κανονικός φασίστας που ξεθάβει εκείνο το «φασιστικό» «ή τάν ή επί τάς» ή το άλλο το «φασιστικό» «σύρε και θέλω νικητής παιδί μου να γυρίσεις για την γλυκιά τη λευτεριά το αίμα σου να χύσεις»! Οι δηλώσεις του Καζάκου σήκωσαν κατακραυγή! Τον είπαν από παλιόγερο μέχρι ατάλαντο ηθοποιό και είχαν και δίκιο αν και δεν συμφωνώ ότι είναι ατάλαντος ηθοποιός! Τι ήθελε κι αυτός να κάνει τέτοιες δηλώσεις τον Ιούνιο του 2017;!
Κοιτώ λίγο πιο προσεχτικά και βλέπω ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται όσοι βρίζουν τον Καζάκο έχει δοθεί προ τετραετίας! Έχει δοθεί δηλαδή τότε όταν δινόταν μάχες για να ανατραπούν τα μνημόνια και οι αντιλαϊκοί νόμοι και οι μάχες χρειαζόταν λαό και παλικάρια στους δρόμους! Ακούω την συνέντευξη του Καζάκου! Σαν χαϊβάνι που είμαι δεν καταλαβαίνω αυτά που καταλαβαίνουν όσοι τον κατηγορούν ότι κατηγόρησε γενικά τους μετανάστες για προδοσία! Καταλαβαίνω ότι αναφέρεται στην μάχη για να ανατραπεί η σαπίλα που έχει κάτσει πάνω από ολόκληρο τον κόσμο! Καταλαβαίνω ότι θεωρεί προδοσία το να μην δίνει ο καθένας την μάχη για το σύνολο και να την δίνει για το δικό του τομάρι άντε το πολύ και για το τομάρι της οικογένειάς του!
Με πιάνουν τα γέλια για τις κατηγόριες σε βάρος του Καζάκου. Τον κατηγορούν αυτοί που λένε προδότες τους πρόσφυγες οι οποίοι φεύγουν από τις χώρες τους κυνηγημένοι από τους βομβαρδισμούς, με τον πέλεκυ του θανάτου να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους! Κατηγορούν τον Καζάκο αυτοί που θεωρούν τους πρόσφυγες προδότες γιατί δεν μένουν στις χώρες τους να πολεμήσουν, σε χώρες που δεν υπάρχει ίχνος μαζικού λαϊκού κινήματος, ενώ στην χώρα αυτή στην οποία ο Καζάκος αναφέρεται οι Λακεδαιμόνιοι σε πείσμα των καιρών και των εχθρών με λύσσα βαστούν γερά τις Θερμοπύλες!
Τέσσερα χρόνια μετά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λασπώνουν τον Καζάκο για κάτι άλλο από αυτό που είπε, χρησιμοποιώντας μία λεκτική υπερβολή η οποία όμως είναι «φως φανάρι» τι θέλει να πει, θέλοντας μέσα από αυτό το λάσπωμα του Καζάκου να σπιλώσουν τους Λακεδαιμονίους! Έχει γίνει φέιγ βολάν η συνέντευξη του Καζάκου η οποία δόθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, έχοντας κοπεί και ραφεί στα μέτρα του συστήματος της σαπίλας και της εκμετάλλευσης, ενώ η προ τετραημέρου είδηση της αναχαίτισης της Νατοϊκής δολοφονικής φάλαγγας από τους Λακεδαιμονίους στις Θερμοπύλες του Πολυμύλου θάφτηκε με τον πιο προκλητικό και τον πιο χυδαίο τρόπο!
Πολλή αστεία θα ήταν η διαδικασία να θαφτούν οι Θερμοπύλες με μονταρισμένα περσινά ξινά σταφύλια, εάν δεν ήταν προβοκατόρικη και ελεεινή!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ