12 Ιουν 2017

Κανίβαλοι Βόσνιοι που δεν συμβιβάζονται με τίποτε άλλο εκτός από την νίκη!

       


Χαμένα κορμιά Βόσνιοι! Δεν φτάνει που βεβήλωσαν τον εθνικό μας ύμνο αποδοκιμάζοντάς τον και μην αφήνοντάς τον να ακουστεί, στο τέλος θεώρησαν ότι τους προκαλέσαμε κιόλας γιατί πανηγυρίσαμε για την ισοπαλία! Ήταν πρόκληση ο πανηγυρισμός για τους καθυστερημένους υπανάπτυκτους που όταν οι δικοί μας φιλοσοφούσαν και διέπρεπαν στις τέχνες και την επιστήμη, οι πρόγονοί τους πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο και μουγκάνιζαν για να συνεννοηθούν! Οι κανίβαλοι οι Βόσνιοι στο τέλος έκαναν και βαρβαρότητες καθώς ο βοηθός προπονητής τους, ο Κόναν ο βάρβαρος, έσπασε τα δόντια ενός παίχτη μας και καρέκλες, μπύρες κι άλλα αντικείμενα έπεσαν βροχή εναντίον των παιχτών και των φιλάθλων μας! Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ καθώς σκεφτόμουν ότι υπάρχουν ακόμα τέτοιοι κανίβαλοι πάνω στη γη, οι οποίοι αφήνονται να συγκροτήσουν κράτη αντί να κλειστούν σε ζωολογικού κήπους!
Τέλος πάντων! Ας μην το τραβήξω κι άλλο και θεωρηθώ ρατσιστής! Αφού μπορούνε και μιλάνε οι Βόσνιοι έστω αυτήν την υπανάπτυκτη γλώσσα τους θα μπορούσαμε, για καθαρά ανθρωπιστικούς και ιστορικούς λόγους, να επιτρέψουμε σε μια αντιπροσωπεία τους να έρθει στον τόπο μας για να μάθει τρόπους, για να εκπολιτιστεί και να εκπολιτίσει και τον υπόλοιπο λαό τους! Να δει ότι οι δικοί μας φίλαθλοι πηγαίνουν στα γήπεδα με τα όργανά τους (εννοώ τα μουσικά όργανά τους, βιολιά, βιόλες, φλάουτα κτλ.) και καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αντί να αποδοκιμάζουν και να υβρίζουν παίζουν μουσική! Να δούνε ότι οι δικοί μας φίλαθλοι τα μόνα αντικείμενα που πετούν στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες είναι ροδοπέταλα! Να φέρουμε εδώ μια αντιπροσωπεία των κανιβάλων Βόσνιων να δούνε ότι οι δικοί μας φίλαθλοι χειροκροτούν και στην νίκη και στην ήττα της ομάδας τους, ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός οπαδών των ομάδων στις εξέδρες, ότι δεν υπάρχουν κιγκλιδώματα και αστυνομία στα δικά μας γήπεδα!
Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία να δώσουμε μερικά μαθήματα στους Βόσνιους αντί να τους απαξιώνουμε και να τους κατηγορούμε για την γαϊδουρινή συμπεριφορά που είχαν στο παιχνίδι με την εθνική μας! Πρέπει οπωσδήποτε να καλέσουμε την αντιπροσωπεία τους και αφού τους δείξουμε ότι τα δικά μας γήπεδα ποδοσφαίρου έχουν ατμόσφαιρα όπερας, θεάτρου, μεγάρου μουσικής, κατόπιν να τους προβάλλουμε στιγμιότυπα από  πρόσφατα παιχνίδια που ο πολιτισμός βρέθηκε στο απόγειό του ξεχειλίζοντας από τα μπατζάκια μας! Για παράδειγμα να τους προβάλουμε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το παιχνίδι των πλέι οφ του ποδοσφαίρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού! Έτσι για να τους διαπαιδαγωγήσουμε και να τους εκπολιτίσουμε κι όχι για να τους εξευτελίσουμε!!
Υ.Γ. Είναι σίγουρο ότι για τα σπασμένα δόντια του Έλληνα παίχτη από την γροθιά του Βόσνιου βοηθού προπονητή εξανίστανται οργισμένοι ακόμα και εκείνοι που έλεγαν ότι το γεμάτο κουτί της μπύρας που έφαγε στο κεφάλι ο Ίβιτς δεν ήταν αιτία για να διακοπεί το παιχνίδι! Αλλά όπως και να το κάνεις ένα κουτί μπύρας που φεύγει από Ελληνικό χέρι, φεύγει για να εκπολιτίσει το κεφάλι αυτού που θα το φάει!!

Ζήκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ