16 Ιουν 2017

Η Αριστερά διέγραψε το χρέος…

      


Θράσος, αλητεία, μαγκιά, βρωμιά και όποια άλλη λέξη θέλετε βάλτε. Ότι και να πείτε θα είναι λίγο! Από χθες οι Συριζαίοι πανηγυρίζουν. Όποιος τους έβλεπε να χοροπηδάνε σαν τις μαϊμούδες θα νόμιζε ότι χοροπηδάνε γιατί οι «θεσμοί» ψαλίδισαν το χρέος! Οι Συριζαίοι που εξελέγησαν υποσχόμενοι ότι δεν θα αναγνωρίσουν και θα διαγράψουν το χρέος γιατί για το χρέος δεν ευθύνεται ο λαός, οι Συριζαίοι που κατόπιν διαχώρισαν το χρέος σε κανονικό και σε επονείδιστο και είπαν ότι θα διαγράψουν μόνο το επονείδιστο χρέος, οι Συριζαίοι που ύστερα είπαν ότι θα το κουρέψουν το χρέος και μετά είπαν ότι θα διευθετήσουν το χρέος, οι Συριζαίοι που αργότερα είπαν ότι θα το επιμηκύνουν και θα το αναδιαρθρώσουν, αυτοί οι Συριζαίοι έκαναν κάτι ακόμα πιο προχωρημένο!
Το χρέος, με βάση την χθεσινή συμφωνία, δεν πρόκειται να ψαλιδιστεί ούτε ένα ευρώ! Το χρέος θα αυξάνεται με τις τοκογλυφικές δόσεις αλλά θα πληρώνεται μόνο όταν υπάρχει ανάπτυξη! Κι αν δεν υπάρχει ανάπτυξη τι θα γίνεται;! Δεν θα πληρώνεται το χρέος! Τι θα γίνεται λοιπόν;! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ανάπτυξη αφού κάθε φορά που κινδυνεύουμε να μην υπάρχει ανάπτυξη και να μην πληρωθεί το χρέος θα παίρνονται βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, αλλιώς θα μας απειλούν με παύσεις πληρωμών, με σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς!
Αυτό επέτυχαν χθες οι Συριζαίοι! Την λήψη βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων εσαεί! Και πανηγυρίζουν γι’ αυτό αυτοί που θα έφερναν την ελπίδα και έφεραν την πανούκλα και βροντοφωνάζουν ότι μας γλίτωσαν από την καταστροφή αυτοί που θα βαρούσαν νταούλια και ζουρνάδες και θα χόρευαν οι αγορές! Πανηγυρίζουν με μια ξετσιπωσιά απίστευτη, πανηγυρίζει μαζί τους κι ο Μητσοτάκης που βλέπει τον εαυτό του όλο και πιο κοντά στην πρωθυπουργία, πρωθυπουργία που δεν θα έβλεπε ποτέ εάν δεν του έστρωναν πολύχρωμο χαλί οι Συριζαίοι απατεώνες! Μάλιστα ο Μητσοτάκης θα εφαρμόζει και θα νομοθετεί νέες βαρβαρότητες στο όνομα των συμφωνιών της «Αριστεράς»!
Άξιος ο μισθός των «Συριζαίων»!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ