3 Ιουν 2017

Το ΚΚΕ ξαναέφραξε τον δρόμο στους φονιάδες του ΝΑΤΟ στο Κάστρο του Πολυμύλου!

      

Το ΚΚΕ του καναπέ! Εύκολες κουβέντες για το κόμμα του Μπελογιάννη! Το ΚΚΕ του καναπέ που όταν σηκώνεται από τους καναπέδες κάνει παρελάσεις. Το ΚΚΕ του καναπέ και των παρελάσεων που δεν κατευθύνει τις δυνάμεις του στην σύγκρουση παρά περιμένει την Δευτέρα Παρουσία!
Αυτό το ΚΚΕ που με τόσο χυδαίο τρόπο πιάνουν στο στόμα τους τα διάφορα θρασίμια, το ΚΚΕ του Μπελογιάννη, του Πλουμπίδη, του Άρη, αυτό το ΚΚΕ των δεκάδων χιλιάδων νεκρών αγωνιστών, αυτό το ΚΚΕ του καναπέ και τον παρελάσεων  σήμερα Παρασκευή απόγευμα παραμονή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κι ενώ όσοι είχαν την δυνατότητα έβαζαν βενζίνη για να κάνουν βόλτα στο χωριό τους, αυτό το ΚΚΕ έβαλε βενζίνη και πήγε να φυλάξει Θερμοπύλες για να μην περάσουν από τα χώματα που βάφτηκαν με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών, οι φονιάδες των λαών!
Το ΚΚΕ του καναπέ και των παρελάσεων βάσταξε γερά τις Θερμποπύλες του Πολυμύλου της Κοζάνης και τα Νατοϊκά στρατεύματα τα συνεπικουρούμενα από τα ΜΑΤ και τις υπόλοιπες δυνάμεις καταστολής δεν μπόρεσαν να περάσουν. Οι Νατοϊκοί φονιάδες αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν κάτω από την αποφασιστική στάση των Κομμουνιστών!
Στις 2 η ώρα οι Κομμουνιστές έφραξαν τα διόδια του Πολυμύλου για να μην περάσουν οι Νατοϊκοί δολοφόνοι. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα εμφανίστηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες μετά από κάποιες διαβουλεύσεις άρχισαν να παίρνουν θέση σε απόσταση αναπνοής απέναντι από τους διαδηλωτές. Πριν προλάβουν να παραταχθούν τα ΜΑΤ, είχαν παραταχθεί απέναντί τους οι Κομμουνιστές και η ατμόσφαιρα δονούνταν από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων και από τις κόρνες των διερχόμενων οχημάτων των οποίων οι οδηγοί με υψωμένες γροθιές χαιρετούσαν αυτούς που τάχθηκαν να φυλάνε τις Θερμοπύλες! Η αστυνομική διοίκηση έκρυψε τα ΜΑΤ μετά από την αποφασιστική στάση των Κομμουνιστών για να τα ξαναπαρατάξει απέναντι στους διαδηλωτές γύρω στις έξι και μισή! Τότε οι Κομμουνιστές βροντώντας κινήθηκαν συντεταγμένα εκείνοι προς τα ΜΑΤ πριν εκείνα προλάβουν να κάνουν κίνηση! Πανικός επικράτησε στους ροπαλοφόρους καθώς δεν περίμεναν τέτοια κίνηση! Τα Νατοϊκά οχήματα έκαναν όπισθεν κι όπου φύγει – φύγει!
Οι κομμουνιστές του καναπέ και των παρελάσεων και αυτήν την φορά κράτησαν γερά τις Θερμοπύλες δίνοντας μαθήματα αγώνα στους διερχόμενους οδηγούς, πολλοί από τους οποίους σταμάτησαν για πολλή ώρα και κατέβηκαν από τ’ αυτοκίνητά τους για να πυκνώσουν τις γραμμές των κομμουνιστών! Οι κομμουνιστές του καναπέ και των παρελάσεων, την ώρα που οι έχοντες την δυνατότητα πήγαιναν βόλτα, εκείνοι προσέρχονταν μέχρι και την ώρα που οι Νατοϊκοί έφευγαν, για να φυλάξουν τις Θερμοπύλες ανταποκρινόμενοι στο σάλπισμα του αγώνα! Οι κομμουνιστές του καναπέ και των παρελάσεων έδωσαν μαθήματα για το πώς κερδίζονται οι αγώνες αν υπάρχει αποφασιστικότητα!
Οι κομμουνιστές του Μπελογιάννη, που οι άχρηστοι τους φωνάζουν κομμουνιστές των παρελάσεων, όταν κινήθηκαν προς τις δυνάμεις καταστολής δημιούργησαν δέος στους διερχόμενους οδηγούς, δημιούργησαν δέος στους Νατοϊκούς, δημιούργησαν δέος και στις δυνάμεις καταστολής! Κινήθηκαν συντεταγμένα κι αποφασιστικά βάζοντας στην σύγκρουση το κορμί τους σαν απόγονοι του Άρη κι όχι σαν κατσικοκλέφτες πετώντας ότι βρουν μπροστά τους και μετά τρέχοντας σαν τους λαγούς της πέτρας και της κουκούλας να κρυφτούν!
«Πετύχαμε μία πρώτη νίκη, το ΝΑΤΟικό άγημα, από αλβανικά στρατιωτικά αυτοκίνητα, υποχώρησε μπροστά στην αποφασιστικότητα των κομμουνιστών, παρά τις εντολές της κυβέρνησης και την προετοιμασία των αστυνομικών δυνάμεων ακόμα και να χτυπήσουν». Αυτό δήλωσε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ καλώντας το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, στο τέλος της κινητοποίησης. «Ο λαός μαζί με τους κομμουνιστές να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί», επισήμανε χαρακτηριστικά.
Κι εκείνες τις στιγμές απέναντι από τις δυνάμεις καταστολής και τα Νατοϊκά στρατεύματα ξεχνάς τα βάσανά σου και αισθάνεσαι περήφανος που κρατιέσαι γερά με τους νεολαίους συντρόφους σου και είναι σαν να κρατάς σφιχτά τα μπράτσα του Αυγέρη, του Φολτόπουλου και του Κιοκμενίδη υπερασπίζοντας το Κάστρο του Πολυμύλου!

Νικολαΐδης Χρηστάκης

1 σχόλιο:

TOP READ