15 Ιουν 2017

Αν είσαι ανοιχτό μυαλό ανέχεσαι και σφαγείς δικαιωμάτων και κατακτήσεων!

        


Οι αγωνιστές για την σεξουαλική απελευθέρωση απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι είναι ανοιχτά μυαλά και ότι βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από την υπόλοιπη κοινωνία. Οι αγωνιστές για την σεξουαλική απελευθέρωση έδωσαν μαθήματα ήθους και συμπεριφοράς!
Έτσι οι σφαγείς του λαού που καθημερινά φροντίζουν να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα, αυτοί που την Παρασκευή για μια ακόμα φορά ψήφισαν την σφαγή κι άλλων λαϊκών δικαιωμάτων, περπάτησαν το Σάββατο στην πορεία για το δικαίωμα στον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό. Οι τύποι που δεν θα μπορούσαν να περπατήσουν σε καμία πορεία, περπάτησαν μετά βαΐων και κλάδων στην πορεία για την σεξουαλική απελευθέρωση!
Σεβασμό αισθανθήκαμε για τους αγωνιστές της σεξουαλικής απελευθέρωσης οι οποίοι σεβάστηκαν και άφησαν να διαδηλώσουν μαζί τους οι τύποι που καθημερινά αγωνίζονται για τον εξανδραποδισμό των ανθρώπων! Σίγουρα, σκεφτήκαμε, ότι θα ήθελαν να τους λιθοβολήσουν για τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλουν την κοινωνία, αλλά φέρονται με ανωτερότητα. Μετά είδαμε τους αγωνιστές της σεξουαλικής απελευθέρωσης να επιτίθενται με σφοδρότητα εναντίον αστυνομικών που εντοπίστηκαν να βαδίζουν μαζί τους! Δηλαδή επιτέθηκαν στα όργανα, αλλά όχι στους πολιτικούς προϊσταμένους των οργάνων!
Να γελάσεις ή να κλάψεις με αυτούς που αγωνίζονται για να απελευθερωθεί η κοινωνία σεξουαλικά, αλλά συμπορεύονται και υποθάλπουν αυτούς που προσπαθούν να ξανακάνουν τον άνθρωπο ζώο ρίχνοντάς τον στα τέσσερα σε λίγες ημέρες, ενώ έκανε εκατομμύρια χρόνια να σηκωθεί στα δύο;!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ