8 Ιουν 2017

Επικαιρότητα


   # Κάτι φαίνεται να κινείται. 
   # Πάει ο Μητσοτάκης. "Έφυγε" ... τελικά. Τρία μερόνυχτα βάσταξε η κηδεία ... χώρια το πολιτικό μνημόσυνο στη Βουλή. Και πάλι βρέθηκαν κάτι ultra δημοκράτες που την έπεσαν στο ΚΚΕ ... επειδή δεν αποκάλεσε τον Μητσοτάκη αποστάτη !!! Απο που αποστάτης ωρέ παλληκάρια ?? Απο την τάξη του ... δεν υπήρξε ποτέ αποστάτης. Αποστάτης απο τα δικά σας όνειρα περί κοινοβουλευτικής αστικής δημοκρατίας που θα σας σώζει απο την καταστροφή ... ναι ... άλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του ΚΚΕ. Ειναι δικό σας πρόβλημα.

   # "Έφυγε και το ΑΚΕΛ" ... Έφυγε "μπρός" στη νέα εποχή. Ετοιμάζει για υποψήφιο πρόεδρο δημοκρατίας έναν ... μνημονιακό τραπεζοσιτιζόμενο επιχειρηματία !!! Μεγαλεία. Και κάτι κομμουνισταράδες εκεί στο νησί ... καταπίνουν τις γλωσσίτσες τους με ταχύτητες παρόμοιες με εκείνες που καταπίνουν στα μέρη μας οι Συριζαίοι τα μνημόνια. Έτσι ειναι παιδιά ... το μικρότερο κακό σε πάει ντουγρού στην ξεφτίλα.

   # Και όταν θα έχουν βάλει την υπογραφή τους στη διχοτόμηση ... δίπλα στις υπογραφές του κάθε ιμπεριαλιστή αυτού του πλανήτη ... θα μας κοιτάνε με το ύφος "κομμουνιστή" Ραν Ταν Πλαν. Ρε ούστ ... ρε ούστ !!!

   # Ας σημειώσουμε και ένα φρεσκοεκδηλούμενο νέο ποιοτικό φαινόμενο ... άσχετα εάν ποσοτικά είναι για κλάματα. Έχει αποδειχτεί πως όσο η μάζα κόλλαγε στον Τσίπρα σαν την μύγα στο σκατό ... εμφανίζονταν κάτι όψιμοι επαναστάτες που τόπαιζαν λάβροι κουκουέδες. Τώρα που άρχισαν να σφίγγουν οι κωλοτρυπίδες ... οι επαναστάτες μας άρχισαν να θυμούνται ... τις "διαφωνίες" με το ΚΚΕ !!! Κάτι σε ... mission impossible ... μοιάζει η κατάσταση.

   # Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση ... μπήκε σε μία νέα φάση. Όσο οι "σύμμαχοι" και εταίροι και δανειστές ... κόβουν το οξυγόνο στον θλιβερό Τσίπρα ... αυτός αλλάζει τις κόκκινες γραμμές με ρυθμό πολυβόλου. Ρύθμιση χρέους ... όχι ... ποσοτική χαλάρωση ... όχι ... έξοδος στις αγορές ... όχι ... πακέτο ανάπτυξης ... όχι ... μια καλύτερη διατύπωση τουλάχιστον ... όχι ... εεεε δώστε του και τίποτα ρε αλήτες !!! Όλη τη βρώμικη δουλειά σας έκανε. Τι θέλετε δηλαδή ?? ... να σας φτιάξει και οικουμενική ?? ... και να σας περάσει ενα ακόμα μνημόνιο μέχρι το 2060 ?? Είστε αχάριστοι ρε αλήτες.

   # Τι εξήντα χρόνια ρε. Αυτοί ετοιμάζουν μνημόνια μέχρι το 2100 !!! Ρε μήπως μας συμφέρει καλύτερα ... η δευτέρα παρουσία ?? 

   # Βγήκε στην πιάτσα κι ο Βαρδής ο Βαρδινογιάννης και μας είπε πως τα προβλήματα της Ελλάδας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί !!! Το γίδι που θα ψάξει να βρεί τα κοινά του προβλήματα με τον Βαρδή ... μάλλον θα κάψει εγκέφαλο αυτόματα.

   # Οι αμερικανοί την πέφτουν στον συριακό στρατό, οι αραβικές "δημοκρατίες" κάνουν εμπάργκο στην "δημοκρατία" του Κατάρ που γλυκοκοιτάει τους "αντιιμπεριαλιστές" πετρελαιομουλάδες του Ιράν, και οι μπόμπες άρχισαν να σκάνε και στην Τεχεράνη ... όλως τυχαίως λίγες μέρες μετά το οπλικό deal που τελείωσε ο Τράμπ στο Ριάντ. Και εμείς ... τι θα απογίνουμε χωρίς συμμάχους ??

   # Βάρεσαν κόκκινο τα στροφόμετρα του πατριωτισμού φιλελέδων και συριζοφιλελέδων με την δήλωση Καζάκου !!! ... λες και μίλαγε ο Πρέκας. Ο Καζάκος σαν κομμουνιστης μιλάει για τα πολιτικά φαινόμενα ... φαντάζομαι δεν μιλάει για προσωπικές αποφάσεις ... που παίρνονται απο ανάγκη κάτω απο τις δεδομένες αντικειμενικές συνθήκες. Αλλά όλοι καταλάβαμε πως το πρόβλημα ποτέ δεν ήταν ο Καζάκος. Το προβλημά τους το λένε ... ΚΚΕ.

   # Δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι υπερεπαναστάτες του τουίτερ με το μπλόκο του ΚΚΕ στην νατοϊκή φάλαγγα στην Κοζάνη ... επειδή λέει τελικά πέρασε απο άλλο δρόμο !!! Δηλαδή η μαλάκυνση έχει πάρει επικές διαστάσεις !!! Εκτός απο το οτι ζητάνε απο το ΚΚΕ να τους "φτιάξει" απεργίες διαρκείας και να πατήσει το κουμπί της επανάστασης που κρατάνε οι γραφειοκράτες κρυμμένο στα υπόγεια του Περισσού ... τώρα θέλουν να "κηρύξει τον πόλεμο" στο ΝΑΤΟ !!! Να το σβήσει απο τον χάρτη ... να το διαλύσει !!! Δηλαδή πιό Τσίπρας ... ξεχνάς να αναπνεύσεις. Και ο Τσίπρας για να διαλύσει το ΝΑΤΟ ξεκίνησε ... και κοιτάξτε που κατέληξε ...

   # Καταγγέλεις κύριε τις διώξεις κομμουνιστών απο τον Πούτιν στη Ρωσία ?? Ειναι φανερό ... είσαι με τις ΗΠΑ !!! Η μαλάκυνση που λέγαμε.

   # Ααααα τα μάθατε ?? Στην Ρωσία και στο Ιράν ... δεν υπάρχει ούτε ένας που η ταυτοτητά του να γράφει ... ιμπεριαλιστής !!!

   # Απεργιακό δελτίο κοιτάει κανένας ?? Το ξέρω ειναι πιο μπανάλ απ´το survivor.

   # Ο Πελετιδης στην Πάτρα ... άρχισε τις λαϊκές απαλλοτριώσεις. Τον Σεπτέμβρη αναμένεται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ... το πρώτο πενταετές. Γλέντια

   # Το μάθατε ?? Στην Γερμανία τράπεζες και χρηματομεσίτες οργάνωσαν φοροδιαφυγή 32 δισ. ευρώ, μέσω των συναλλαγών Cum-Cum και Cum-Ex !!! Ρε εκεί έχουν εξελιχθεί πολύ οι υδραυλικοί και οι τυροπιτάδες. Παρακαλώ μην το πείτε στον Άρη τον Πορτοσάλτε ... θα εκραγεί το φυστίκι που έχει για μυαλό.

   # Στήριξη του ΠΑΜΕ  στις αντιδράσεις φαντάρων ενάντια στα ΝΑΤΟικά σχέδια και τις ασκήσεις. Προετοιμασία πανελλαδικής κινητοποίησης  το Σάββατο 24 Ιούνη, στη 1 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, και στην πορεία στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη.  

   # Επι του πιεστηρίου: Λίγες μέρες μετά το μνημόνιο 4 ... κατέφτασε το update μνημόνιο ... με τροπολογίες σε μια σύμβαση για τα ψάρια !!! Μιλάμε για το ... μνημόνιο 4s !!!

   # Όλοι αύριο στις 3.30 μ.μ. έξω από τη Βουλή - Δεν πρόκειται να τηρήσουμε σιγήν ιχθύος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ