2 Μαΐ 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ-Μαζική, μαχητική και με παλμό η Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή κινητοποίηση Σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.-Δελτίο τύπου Π.Α.ΜΕ.

 


Μαζική, μαχητική και με ιδιαίτερο παλμό ήταν η Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν σήμερα Σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί στο Σαρόκο. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο της Αντίστασης και λαϊκό γλέντι. 

Η σημερινή κινητοποίηση ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συσκέψεων και συζητήσεων με εργαζόμενους σε δεκάδες εργασιακούς χώρους του νησιού μας, εκεί δηλαδή που η εκμετάλλευση χτυπάει κόκκινο! Η σημερινή κινητοποίηση ήταν η δική μας απάντηση στους σχεδιασμούς της μεγαλοεργοδσίας, της συγκυβέρνησης, των "θεσμών", της Ε.Ε., των κομμάτων που στηρίζουν την προοπτική της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που πατάει πάνω στα αποκαΐδια της δικής μας ζωής. Ήταν η απάντηση στα τερτίπια και στις τρικλοποδιές, που προσπαθεί να βάλει στο εργατικό κίνημα ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, τα τσιράκια των αφεντικών μέσα στους εργαζόμενους, όπως η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, στους οποίους για άλλη μία φορά σήμερα οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη.

Ο αγώνας όμως δε σταματάει εδώ, καθώς ούτε και η επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας σταματά. Με πίστη στο δίκιο μας προετοιμάζουμε την Πανελλαδική  Πανεργατική  Απεργία στις 17 Μάη, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ