13 Μαΐ 2017

Λαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στη νέα λεηλασία!



Με το δισέλιδο φυλλάδιο του Κόμματος εξορμούν οι Οργανώσεις
Με το δισέλιδο φυλλάδιο του Κόμματος εξορμούν οι Οργανώσεις
Κάλεσμα για λαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στη νέα συμφωνία και λεηλασία απευθύνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Καθημερινά πραγματοποιούνται εξορμήσεις, συγκεντρώσεις και συζητήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει περιοδείες σε εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, εργοτάξια, ξενοδοχεία, τράπεζες κ.λπ. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται:
Στην Αττική
-- Σήμερα, Σάββατο:
Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στο Δημοτικό Ωδείο (Δημαρχείου 7), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, Γραμματέας της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής.
Στις 7 μ.μ., στο Μενίδι, στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Δεκελείας 42), θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.
-- Τη Δευτέρα, 15 Μάη:
Στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ελευσίνα (Δήμητρος 23), θα μιλήσει ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Σε άλλες πόλεις
Στην Αχαΐα, σήμερα, περιοδείες στα έργα της μίνι περιμετρικής, σε λαϊκές αγορές, στο Νοσοκομείο του Ρίου, στο Κέντρο Υγείας Ακράτας, στο πολυκατάστημα «Πράκτικερ». Αύριο, Κυριακή, εξορμήσεις σε πόλεις και χωριά της περιοχής, στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, στο «Casino Rio». Τη Δευτέρα 15 Μάη, σε εργαζόμενους του δήμου Πατρέων, στη ΔΕΥΑΠ, στον ΟΤΕ Πάτρας, στις αποθήκες της «Lidl», στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, σε σχολεία, στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ στην Πάτρα, σε χώρους δουλειάς στον κλάδο του Μετάλλου, στα έργα της Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου, στην ΕΒΟ Αιγίου, σε νοσοκομεία κ.λπ.
Στην Αιτωλοακαρνανία, τη Δευτέρα 15 Μάη, στις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΥΣ, στην ΑΜΦΙΓΑΛ Αμφιλοχίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμφιλοχίας, στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας, στο εργοστάσιο AGRINO κ.α.
Στην Κεφαλονιά, σήμερα, Σάββατο, στα μαγαζιά και στο ΚΥ της Σάμης, και τη Δευτέρα 15 Μάη, στις Δημοτικές Υπηρεσίες στο Γηροκομείο και στο Νοσοκομείο Ληξουρίου, στα Ιχθυοτροφεία, στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, στις τράπεζες κ.α.
Στη Ζάκυνθο, σήμερα, Σάββατο, στον Αγιο Κήρυκο και αύριο, Κυριακή, στις Εργατικές Κατοικίες, στην Καθαριότητα και τη ΔΕΥΑΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ