15 Μαΐ 2017

Ηλεκτρονική αλητεία σε απίστευτα μεγαλεία!

Οι αριστεροί με τα ποικιλόχρωμα βρακιά που χοροπηδούσαν στις πλατείες κοπανώντας τεντζερέδες, που κρεμούσαν στα λεωφορεία πανό τα οποία έγραφαν «δεν πληρώνω», που άνοιγαν τα διόδια για να περάσουν τα οχήματα χωρίς να πληρώσουν ενώ κραύγαζαν για κατάργηση των διοδίων, που κρεμούσαν τα ποικιλόχρωμα βρακιά τους στις περιφράξεις των αεροδρομίων γράφοντας απάνω τους «η Ελλάδα δεν πωλείται», που έκαναν σημαίες τους τις ποικιλόχρωμες πουκαμίσες τους οι οποίες πάνω τους έγραφαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αυτοί οι απατεώνες, οι ψεύτες έγιναν τελικά κυβερνήτες για να μας αποδείξουν ότι δεν είναι μόνο απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, αλλά είναι και βασανιστές και στυγνοί δολοφόνοι του λαού!
Οι τύποι που έκατσαν στο σβέρκο του λαού μεταξύ των υπολοίπων νέων ανοσιουργημάτων που θα ψηφίσουν θα ψηφίσουν να πλειστηριάζουν τις λαϊκές κατοικίες τρεις φορές την εβδομάδα για να τις αρπάζουν και να τις δίνουν στις τράπεζες! Οι απατεώνες που έκλεψαν την ψήφο του κοσμάκη για να γλιτώσουν δήθεν το σπίτι του, έρχονται τώρα και του το αρπάζουν παριστάνοντας τους μπράβους των τραπεζών!
Αυτοί οι λωποδύτες που θα έφερναν την ελπίδα φέρνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να πετάξουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του, για να τον καταστήσουν άστεγο, για να τον καταστήσουν πένητα! Αυτοί οι απατεώνες που έλεγαν ότι θα αλλάξουν τη ζωή του λαού προφανώς εννοούσαν ότι θα την αλλάξουν καθιστώντας τον χίπη!
Την ίδια στιγμή που γράφω τα παραπάνω ξερνάω καθώς βλέπω το κρατικό κανάλι να διαφημίζει την μείωση του ΕΝΦΙΑ, που θα καταργούσε τελείως η αριστερά, ως αντίμετρο στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας.
Αυτή είναι η αριστερά με τα πολύχρωμα βρακιά. Φορώντας τα ποικιλόχρωμα βρακιά και παριστάνοντας τους προοδευτικούς του κώλου κορόιδεψαν τον κόσμο και τώρα του παίρνουν και τα σώβρακα.
Η κλάψα όμως είναι για τα σκουλίκια και η γκρίνια για τους υποταγμένους! Στους δρόμους και στις πλατείες του αγώνα όλος ο λαός για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα! Στους δρόμους και στις πλατείες θα κριθεί το δίκιο με τα λάβαρα που δεν είναι ποικιλόχρωμα, που είναι ξεκάθαρα, που είναι κόκκινα και είναι ταγμένα στην ανατροπή της σάπιας καπιταλιστικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ