16 Μαΐ 2017

Εισβολή στην Βόρεια Κορέα ζήτησε ο λαγός…

     

Δεν του έφτανε ο ρόλος του λαγού στις εσωτερικές αντιλαϊκές ανατροπές! Δεν του έφτανε ο ρόλος του λαγού στο κόψιμο μισθών και συντάξεων, στο πετσόκομμα εργατικών δικαιωμάτων και στην ισοπέδωση λαϊκών κατακτήσεων. Δεν του έφτανε ο ρόλος του λιβανιστή των διεθνών αντιλαϊκών οργανισμών και των μνημονίων!
Ο λεβέντικος λαγός αποφάσισε να γίνει και λαγός ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Βόρεια Κορέα γιατί όπως είπε, χθες το βράδυ σε συνέντευξή του, οι σώφρονες πρέπει να συμμαζέψουν τον τρελό που παίζει με τα πυρηνικά, εννοώντας τον Κιμ Γιονγκ Ουν και παρομοιάζοντάς τον με τον Χίτλερ! Βέβαια ο λεβέντικος λαγός δεν μας είπε με βάση ποια λογική μπορούν οι υπόλοιποι να έχουν πυρηνικά για να μακελεύουν τους λαούς και δεν μπορούν να έχουν οι Βορειοκορεάτες για να υπερασπίσουν την εδαφική τους ακεραιότητα!
Τελικά ο λεβέντικος λαγός δεν είναι καθόλου γραφικός και καθόλου διασκεδαστικός! Είναι ένας επικίνδυνος λαγός που ζητάει από τις ΗΠΑ και τους υπόλοιπους ιμπεριαλιστές να επαναλάβουν τον πόλεμο της Κορέας! Προφανώς είναι έτοιμος ως συνέταιρος σε μια οικουμενική κυβέρνηση να ξαναστείλει εκστρατευτικό σώμα στην Κορέα!
Ο λαός πρέπει να απομονώσει τον λεβέντικο λαγό και να τον στείλει εκεί που του αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να γλιτώσει από έναν επικίνδυνο λαγό και κράχτη των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών ενεργειών, για να γλιτώσει από αυτόν που, αφού βρήκε πρόσφορο έδαφος και ανοχή, από το κόψιμο των συντάξεων έφτασε να ζητάει να πάρουν οι ιμπεριαλιστές την ρεβάνς για την ήττα τους στην Κορέα ξαναεισβάλλοντας σ’ αυτή!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ