16 Μαΐ 2017

Μια φορά κότα πάντα κότα ο Λιάκος…

      


Σαν μαινόμενος ταύρος εξήλθε της αιθούσης ο Λιάκος αφού πρώτα γ@μ#σε! Δεν είναι πληροφορία ούτε διαρροή το ότι ο Λιάκος γ@μ#σε μέσα στην αίθουσα! Το φώναζε εξερχόμενος με όλη την δύναμη της φωνής του! «Γ@μ#σα μια ΑΔΕΡΦΗ τώρα εκεί μέσα και φεύγω!»
Αφού σαν τρελός απ’ τη χαρά του βροντοφώναξε ότι γ@μ#σε μια ΑΔΕΡΦΗ και φεύγει, μετά την πάροδο λίγης ώρας ο Λιάκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει λίγο – πολύ ότι δεν γ@μ#σε και ζητάει το video από την συνουσία για να αποδείξει ότι τελικά έμεινε μπουκάλα!!
Θυμηθήκαμε τον Λιάκο τότε που προπηλάκιζε και έδερνε γυναίκες και μετά έτρεχε σαν λαγός να εξαφανιστεί! Θυμηθήκαμε την κότα τον Λιάκο που χειροδικούσε σε γυναίκες και μετά παρ’ όλο το ότι υπήρχε video μας διαβεβαίωνε ότι το video είναι οφθαλμαπάτη κι ότι αυτός ήταν το θύμα! Ο Λιάκος η κότα που είναι μια σβάστικα όπως στέκεται αλλά δεν τολμάει να πει ότι είναι ναζί! Η κότα δεν αλλάζει και παραμένει πάντα κότα! Το πολύ – πολύ να γίνει ξεπουπουλιασμένη κότα! Τέτοια έγινε ο Λιάκος αυτήν την φορά που εξερχόμενος της αιθούσης δήλωσε ότι γ@μ#σε και κατόπιν ανακοίνωσε όχι μόνο ότι δεν γ@μ#σε, αλλά λίγο έλειψε να πει ότι τον γ@μ#σ@νε κιόλας!
Μια φορά κότα, πάντα κότα! Μπακ, μπακ, μπακ, μπακ! Κο, κο, κο, κο, κο!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ