29 Μαΐ 2017

Η προσφορά Στουρνάρα στο τέταρτο μνημόνιο και η σύλληψη του Βολταίρου…

      

Ήταν ή δεν ήταν τέταρτο μνημόνιο η νέα βαρβαρότητα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;! Όχι, λέει η κυβέρνηση, δεν ήταν τέταρτο μνημόνιο! Επειδή όμως η κυβέρνηση αυτή λέει μόνο ψέματα η υπόθεση για να αντιληφθεί κανένας αν ήταν ή δεν ήταν τέταρτο μνημόνιο είναι απλή! Τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση της ψευτιάς και της απάτης ήταν ή δεν ήταν μέτρα που θα ισχύσουν μετά την ημερομηνία λήξης του τρίτου μνημονίου;! Ήταν και παραήταν και άρα αυτό που ψήφισε η κυβέρνηση ήταν τέταρτο μνημόνιο όσο και αν προσπαθούσε να πείσει για άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό ότι δεν ήταν!
Και μετά έσκασε ο φάκελος – βόμβα στα χέρια του Παπαδήμου και κατευθείαν η ατζέντα άλλαξε αφού τα Μέσα Ενημέρωσης έθαψαν εντελώς το τέταρτο μνημόνιο και ξέθαψαν την τρομοκρατία! Έτσι ξεκίνησε κουβέντα για το πλήγμα στην δημοκρατία με την επίθεση εναντίον του Παπαδήμου και ξεχάστηκε η βάρβαρη επίθεση σε βάρος του λαού!
Επειδή όμως η επίθεση σε βάρος του Παπαδήμου έγινε με βόμβα – αποκριάτικη, γιατί αν γινόταν με βόμβα Πασχαλιάτικη όλο και κάποια ζημιά θα έκανε, και η συζήτηση για τον Παπαδήμο όδευε προς άδοξο τέλος, επειδή επίσης μεγάλο μέρος του λαού «ξέρασε πολλή χολή» σε βάρος του Παπαδήμου από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γιατί ο Παπαδήμος δεν του έγινε συμπαθής εξαιτίας την βομβιστικής ενέργειας εναντίον του, διότι ο λαός δεν μπόρεσε να ξεχάσει το μακέλεμα σε βάρος του που είχε κάνει ο Παπαδήμος ως πρωθυπουργός και ως τραπεζίτης, βρέθηκε ο Στουρνάρας να καταγγείλει ή να μηνύσει (δεν έχει διευκρινιστεί) τον Φιλιππάκη και όσους άλλους «έλουσαν» αυτόν, τον Παπαδήμο και όλους τους άλλους που μακελεύουν τον λαό!
Άρχισε λοιπόν μία συζήτηση εάν ο λαός έχει το δικαίωμα να μισεί ή όχι τον Στουρνάρα και να το εκφράζει δημόσια! Άρχισε μία συζήτηση αν πρέπει ο λαός να σιωπά που τον μακελεύει ο Στουρνάρας με τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους και όταν μιλάει να έχει το δικαίωμα να πει μόνο «σφάξε με Στουρνάρα ν’ αγιάσω»! Ο Στουρνάρας έδωσε τροφή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ώστε η ατζέντα να αλλάξει για άλλη μια φορά! Δεν είναι μόνο ότι ο Στουρνάρας άνοιξε μία αντιδραστική κουβέντα με βάση την οποία θα μπορούσε να συλληφθεί ο Βολταίρος και να οδηγηθεί στην φυλακή, αλλά είναι και η μέγιστη προσφορά του Στουρνάρα στο να μην επανέλθει η συζήτηση στην ψήφιση του νέου βάρβαρου τέταρτου μνημονίου!
Άξιος ο μισθός του Στουρνάρα.

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ