26 Μαΐ 2017

Είμαστε όλοι Παπαδήμος!

      


Αυτό ακριβώς έκαναν οι προβοκάτορες που έστειλαν την στράκα στρούκα στον πρώην πρωθυπουργό σφαγέα των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων. Να απαιτούν όλα τα «παπαγαλάκια» του συστήματος όχι απλά να λυπηθούμε για τον Παπαδήμο, αλλά να αισθανθούμε όλοι Παπαδήμος και να ρίξουμε τους τόνους απέναντι όχι μόνο σ’ αυτόν αλλά και απέναντι σ’ όλους τους χασάπηδες που τα χρόνια της κρίσης μακέλεψαν στην κυριολεξία τον λαό!
Η τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου είναι μια προβοκάτσια που ευνοεί μόνο το αστικό κράτος και σε καμία περίπτωση τον λαό. Η προβοκατόρικη ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου είναι απόλυτα καταδικαστέα. Αλλά από αυτό μέχρι το να αρχίσουμε να φωνάζουμε «είμαστε όλοι Παπαδήμος», να κλαίμε, να τον ηρωοποιήσουμε και να πάψουμε να τον αποκαλούμε χασάπη, πάει πολύ! Οι τρομοκράτες οι οποίοι έστειλαν την στρακά στρούκα στον Παπαδήμο είναι γνωστοί άγνωστοι, χρήσιμοι για να λύνει το αστικό κράτος τα προβλήματά του και καμία σχέση δεν έχουν με τον λαό και το μαζικό λαϊκό κίνημα! Επίσης γνωστοί είναι και αυτοί που αιματοκύλησαν τόσα χρόνια τον Ελληνικό λαό και μεταξύ αυτών ο Παπαδήμος ο οποίος, μετά τον Τσίπρα που θα μείνει αξεπέραστος, έπαιξε τον ποιο βρώμικο ρόλο στην ψήφιση των αντιλαϊκών νόμων, αφού ανέλαβε πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης μετά τις τεράστιες λαϊκές κινητοποιήσεις του 2011, μετά την προβοκατόρικη δράση του παρακράτους σε βάρος του λαϊκού κινήματος, μιας κυβέρνησης που κάθε εβδομάδα παραιτούνταν και κάθε εβδομάδα ψήφιζε όλο και πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ενώ ο λαός την αντιμετώπιζε σαν υπηρεσιακή και περίμενε την διεξαγωγή των εκλογών! Όταν τελικά φτάσαμε στις εκλογές ο Παπαδήμος είχε ψηφίσει περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα και από τον Παπανδρέου!
Καθόλου δεν συμφωνούμε με την προβοκατόρικη τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου από μηχανισμούς που φτιάχνονται και καθοδηγούνται από την ίδια μήτρα που γέννησε την «κόκκινη προβιά», καθόλου δεν συμφωνούμε με την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου, αλλά από αυτό μέχρι το να ξεχάσουμε τα εγκλήματα του Παπαδήμου κι όλων των υπολοίπων σε βάρος του λαού, να ξεχάσουμε τις αυτοκτονίες και τους θανάτους από το άγχος λαϊκών ανθρώπων εξαιτίας της δράσης των διαφόρων Παπαδήμων και να φωνάξουμε «είμαστε όλοι Παπαδήμος», επειδή έγινε προβοκατόρικη εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου, υπάρχει αγεφύρωτη απόσταση.

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ