26 Μαΐ 2017

Άλλοι 20 πνιγμένοι μετανάστες αλλά γι’ αυτούς δεν περισσεύουν δάκρυα!

      

Τουλάχιστον άλλοι 20 μετανάστες πνίγηκαν στον υγρό τάφο της Μεσογείου, ανοιχτά της Λιβύης, στην προσπάθειά τους να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο. Γι’ αυτούς λίγοι θα λυπηθούν και ακόμα λιγότεροι θα φωνάξουν είμαστε όλοι αράπηδες μουσουλμάνοι μετανάστες που σκυλοπνιγόμαστε στην προσπάθειά μας να σωθούμε από τις σφαίρες και την πείνα! Μερικοί μάλιστα θα χαρούν γιατί ακόμα 20 αράπηδες μουσουλμάνοι δεν θα λερώσουν την πολιτισμένη Ευρώπη μας!
Γι’ αυτούς τους 20 δεν πρόκειται να ακουστούν πολλά, δεν πρόκειται να χυθούν δάκρυα, δεν πρόκειται να τους αναζητήσει κανείς! Θα πάνε άκλαυτοι όπως πήγαν άκλαυτοι χιλιάδες άλλοι που μέχρι τώρα πνίγηκαν στην Μεσόγειο!
Σήμερα ο στρατός βούλιαξε τους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας για να σώσει τους Βρετανούς από τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές και σώζοντάς τους από τους Ισλαμιστές θα τους παραδώσει βορά στους Εγγλέζους καπιταλιστές να τους πιουν κι άλλο το αίμα, φορογδέρνοντάς τους και μειώνοντας κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις τους, χωρίς αυτοί να μπορούν να αντιδράσουν αφού ο στρατός θα είναι στους δρόμους για να αποτρέψει τρομοκρατικές ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται! Ίσως λίγοι θα βρεθούν να διαμαρτυρηθούν για τον στρατό στους δρόμους αφού αυτός θα φαντάζει ως προστάτης!
Και πώς να μην φαντάζει ως προστάτης ο στρατός και πώς να διαμαρτυρηθούν τα εγγλεζάκια, αφού αυτός ο στρατός είναι που μακελεύει σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Λιβύη δημιουργώντας προσφυγικές ροές, αφού αυτός ο στρατός είναι που πνίγει μετανάστες και πρόσφυγες στη Μεσόγειο χωρίς τα εγγλεζάκια να βγάζουν «κιχ»! Συνήθισαν τα εγγλεζάκια να χαίρονται με τα κατορθώματα του στρατού τους που γίνονται για καλό κι έτσι πολύ εύκολα προσαρμόζονται με την αντικατάσταση της αστυνομίας από τον στρατό! Αποδέχονται την εσωτερική τρομοκρατία όσο εύκολα έχουν αποδεχτεί τους μαζικούς πνιγμούς μεταναστών χωρίς να τους καίγεται καρφί!
Και να ήταν μόνο τα εγγλεζάκια! Η συντριπτική πλειονότητα των λαών της γηραιάς ηπείρου έχει μπει στο ίδιο τρυπάκι! Να αποδέχεται και να χαίρεται με το μακέλεμα λαών καθώς και με τον εγκλωβισμό ή τον πνιγμό τους στους δρόμους της προσφυγιάς! Να αποδέχεται την βαρβαρότητα στην οποίαν συμμετέχει ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να βγάζει μιλιά! Και μετά να κλαίει και να λυπάται επιλεκτικά και υποκριτικά για τα νεκρά παιδιά του Μάντσεστερ χωρίς να βλέπει ότι και εκείνα θυσιάστηκαν στο βωμό του ίδιο κέρδους που θυσιάστηκε κι ο Αϊλάν! Στο βωμό του Καπιταλιστικού κέρδους που χρειάζεται νεκρούς και πνιγμένους τον 21ο αιώνα!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ