27 Απρ 2017

Το τσογλάνι ξαναχτύπησε!

       

Θυμάστε εκείνον τον αρχιτσόγλανο, το «παπαγαλάκι» τον οποίον το αφεντικό του έχεζε σε ζωντανή μετάδοση μαζί με άλλα «παπαγαλάκια» κι εκείνος ενώ το αφεντικό του τον έχεζε του έγλυφε τον κώλο! Θυμάστε που αυτό το ίδιο το «παπαγαλάκι» κάλεσε πριν λίγες ημέρες τις χήρες να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε να δουλέψουν αντί να περιμένουν και να διεκδικούν τις συντάξεις χηρείας τις οποίες οι άντρες τους είχαν πληρώσει με τις ασφαλιστικές τους εισφορές;! Τον θυμάστε;!
Αυτό το αξιοθρήνητο «παπαγαλάκι», αυτό το χαμένο κορμί, αυτός ο αρχιτσόγλανος ξαναχτύπησε γιατί προφανώς θεώρησε ότι τον ξεπέρασε σε βρωμιά εκείνο το παλιοτόμαρο που θέλει να κοπούν κι άλλο τις συντάξεις των παππούδων για να μην δίνουν χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους κι εκείνα να χαραμοφαΐζουν πίνοντας φραπέ! Έτσι το «παπαγαλάκι» σ’ αυτόν τον ιδιότυπο διαγωνισμό τσογλανιάς θέλησε να κάνει άλμα για να πάρει την πρωτιά και δήλωσε πως πρέπει να δοθούν κίνητρα στους επιχειρηματίες για να προσλάβουν τις χήρες κι όχι να δίνονται συντάξεις χηρείας!
Έχει δίκιο βέβαια το «παπαγαλάκι»! Αφού όλοι όσοι υπερασπίζει κατέκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και λεφτά δεν υπάρχουν, τώρα πρέπει να δοθούν στους ίδιους κλέφτες κίνητρα για να προσλάβουν τις χήρες για να δουλεύουν σαν σκλάβες, ώστε οι μεγαλοεπιχειρηματίες να συνεχίσουν να μεγαλώνουν τις κοιλιές τους και να ταΐζουν καλά τα «παπαγαλάκια»! Το ότι τα κλοπιμαία μόνο από το ΙΚΑ πριν το PSI είχαν φτάσει τα 111 δισεκατομμύρια ευρώ είναι για το «παπαγαλάκι» ψιλά γράμματα αφού αυτό δεν συμφέρει στα αφεντικά του να ακούγεται!
Το ελεεινό «παπαγαλάκι» επειδή δεν ήταν σίγουρο ότι με την παραπάνω αθλιότητα θα κερδίσει τον διαγωνισμό της προστυχιάς και της αλητείας προχώρησε ένα άλμα παραπέρα! Ξεπέρασε σε αθλιότητα εκείνον τον «συνεταίρο» που είπε ότι πρέπει να κοπούν κι άλλο οι συντάξεις για να πάνε τα χρήματα από τις περικοπές στους μεγαλοκαρχαρίες ώστε να πληρώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων τους, αντί να πηγαίνουν στα εγγόνια των παππούδων για να πίνουν φραπέδες! Το ελεεινό «παπαγαλάκι», για να ξεπεράσει τον αλητάμπουρα ανταγωνιστή του, έκανε ένα άλμα λέγοντας πως οι παππούδες δίνουν τις συντάξεις τους για να κάθονται γάιδαροι 45 και 50 χρόνων και να παίζουν κολτσίνα στα καφενεία, άρα όχι δεν τρέχει τίποτα αν περικοπούν οι συντάξεις αλλά επιβάλλεται να περικοπούν οι συντάξεις για να δοθεί τέλους στο ρεμπέλιασμα των 45χρονων και των 50χρονων!
Άξιος ο μισθός του «παπαγάλου» και δίκαιο το γλείψιμο που κάνει στους χεσμένους κώλους των αφεντικών για να τους καθαρίσει! Το πρόβλημα είναι ότι το στόμα του παραμυρίζει όταν ανοίγει και τον παίρνουν χαμπάρι! Καλά είναι να ρίχνει στον βόθρο του λίγο αποσμητικό χώρου πριν τον ανοίξει!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ