4 Φεβ 2017

Και εμείς, εξακολουθούμε να καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας



Διάβασα πρόσφατα, στις 27 Ιανουαρίου, την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναφέρεται ότι εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) η μελέτη κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από αυτή την έγκριση ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου.
Φτάνουμε λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του έργου. Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής δίνουν ένα δώρο αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον επιχειρηματία Μελισσανίδη και στην εταιρία του «ΠΑΕ ΑΕΚ». Δώρο αξίας πολύ μεγαλύτερης των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που θα δοθούν από την Περιφέρεια, αφού θα πρέπει να συνυπολογισθούν και τα κέρδη που θα αποκομίσει ο εν λόγω επιχειρηματίας από την εμπορική αξιοποίηση του γηπέδου.
Ο λογαριασμός, φυσικά, θα πληρωθεί από όλους εμάς (άνεργους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους, αγρότες, και… και… και…). Η «αριστερή» (πέρασε και δεν ακούμπησε) κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, φροντίζει τα «φιλαράκια» της, Μελισσανίδη και Αλαφούζο, που απ΄ ότι ξέρω δεν έχουν ξεμπερδέψει με τη Δικαιοσύνη. Τους δίνει 30 εκατομμύρια ευρώ, για τις επιχειρήσεις τους («ΠΑΕ ΑΕΚ» και «ΠΑΕ ΠΑΟ»), ζεστό, δημόσιο, χρήμα.
Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις είχε γίνει το άλλο μεγάλο δώρο, στην «ΠΑΕ Ολυμπιακός» και τον επιχειρηματία Κόκκαλη, με την σκανδαλώδη παραχώρηση του γηπέδου «Καραϊσκάκη». Έτσι, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι…

Και εμείς, εξακολουθούμε να καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας (όσοι έχουν), ενώ 300 χιλ. παιδιά υποσιτίζονται και 420 χιλιάδες νέοι επιστήμονες έχουν φύγει έξω… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ