6 Ιουν 2016

#παραιτηθείτε: Οπαδοί ΝΔ καλούν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προλάβει και ο Κυριάκος να πουλήσει κάτι

 #παραιτηθείτε: Οπαδοί ΝΔ καλούν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να προλάβει και ο Κυριάκος να πουλήσει κάτι





Δικαίωση για το ιστορικό όνομα Μητσοτάκη, απαιτούν και διεκδικούν οπαδοί της μεγάλης ακροκεντροδεξιάς παράταξης, αφού κινδυνεύει να μείνει έξω από το τελευταίο μεγάλο ξεπούλημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να συμμετάσχεις στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Ομάδα Αλήθειας, είναι να αφήσεις στην άκρη τα κόμματα, τα χρώματα και τα συνδικάτα. Με ένα ευρώ το τουήτ, πληρωμένο πιθανότατα από κομματική επιχορήγηση, καλεί τον απλό λαό που έχει βαρεθεί τους πολιτικούς και την πολύ σκέψη, να πάνε και να στηρίξουν στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, τη ΝΔ για κυβέρνηση.
11
Βέβαια τα στελέχη της ΝΔ, αποκλείουν οποιαδήποτε σχέση με αυτό το κίνημα βγαλμένο από τα κάτω του τουίτερ, αλλά βλέποντας ποιοι ξεκίνησαν το εν λόγω trend, θα δούμε πως πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένους επαναστάτες του δημοφιλούς μέσου κοινωνκής δικτύωσης.

Ενδεικτικά, σκάβοντας την αρχή του trend #παραιτηθείτε, πέφτουμε ας πούμε στον Michael Sidiropoulos, συγγραφέα που ζει, απ’ ότι μαθαίνουμε στο Τορόντο.
Άλλος, είναι κάποιος Θέμις Γουλιδάκης, αυτοπροσδιοριζόμενος “κεντρο ΔΕΞΙΟΣ υποστηρικτής της ΝΔ”, ο οποίος είχε την ατυχία να γεννηθεί την 21η Απρίλη και μεγαλύτερο καμάρι του λογαριασμού του φαίνεται πως είναι η λεβεντογέννα Κρήτη…
3
Ο συγκεκριμένος έχει φτιάξει και βιντεάκι για τη μεγάλη συγκέντρωση που θα φέρει “τη δημοκρατία στη χώρα”.
αλλά το δυνατό του tweet είναι μια ζωγραφιά που έχει φτιάξει στο paint, όπου θεωρεί πως η ΝΔ θα πάρει 47% στις επόμενες εκλογές…
Ο τρίτος και καλύτερος, είναι ο Mr Collagen. Φανταζόμαστε οι περισσότεροι δεν τον ξέρετε, αλλά είναι ο ιδρυτής της Collagen Power,Γιώργος Τσουκαλαδάκης. Στο συγκεκριμένο κύριο, το blog μας έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού χάρη σε αυτόν γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την ακροκεντροδεξιά Έλλη Παπαγγελή.
Αριστερός από γεννησιμιού του (λολ) και συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή μέχρι που έκλεισε, ο συγκεκριμένος κύριος μας καλεί και αυτός στην ακομμάτιστη διαδήλωση που ετοιμάζουν:
Μετά από αυτούς, το χορό έπιασαν και έσυραν όλοι οι λογαριασμοί της Ομάδας Αλήθειας, η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά τις τελευταίες μέρες, κατακλύζοντας το ελληνικό twitter με χαριτωμένα hashtags ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας υπερωρίες.
Έτσι φτιάξανε ένα facebook event, το οποίο δημιούργησαν, γνωστά και λιγότερο γνωστά ονόματα της καλτ ελληνικής πολιτικής και κομματικής σκηνής, όπως ο Θανάσης Χειμωνάς, μαζί με μερικά ψεύτικα προφίλ.
ενώ εκτενές αφιέρωμα έκανε και η ανεξάρτητη εφημερίδα liberal.gr, των Μουρούτη και Μαυρίδη που πρόσφατα ανακοίνωσε και επίσημη συνεργασία με τον Σκάι.
Όπως και να ‘χει, στις 15 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους στο Σύνταγμα, ακομμάτιστα και άχρωμα να διαδηλώσουμε υπέρ της ΝΔ.




TOP READ