7 Ιουν 2012

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ;


ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ;
Τ

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ video


Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον "άντρα", υπόδικο - υποψήφιο βουλευτή των Ταγματασφαλιτών του Μιχαλολιάκου.


 

Η Φωτογραφία του .......μήνα !!!!!!!!


Η Φωτογραφία του .......μήνα !!!!!!!!


πηγη: My  Crazy Creations

Ψεύτες ή ηλίθιοι;


Ψεύτες ή ηλίθιοι; 






Χτες στην παρέα κόντεψα να τις φάω, καθώς υποστήριζα ότι όσα λέει ο ΣυΡιζΑ περί ακύρωσης (;) παύλα καταγγελίας (;) παύλα πολιτικής καταγγελίας (;) παύλα επαναδιαπραγμάτευσης (;) παύλα ξαναμαναεπαναδιαπραγμάτευσης παύλα απαγκίστρωσης (συγγνώμη, αυτό δεν το λέει ο ΣυΡιζΑ, το λέει η ΔημΑρ) αποτελούν φούμαρα. Αφού κατηγορήθηκα ότι είμαι κολλημένος και προκατειλημμένος δίχως να έχω διαβάσει το πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ, φρόντισε να με διαφωτίσει ένας από τα φιλαράκια ότι η θέση τού ΣυΡιζΑ είναι απλή: καταγγελία τού μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Τώρα, λοιπόν, που είμαι καλύτερα ενημερωμένος, θέλω να διατυπώσω μερικές ερωτήσεις προς όλους όσους ελπίζουν πως θα έρθουν καλύτερες μέρες με τον ΣυΡιζΑ στην εξουσία:


 α) Αν δεν κάνω λάθος, η δανειακή σύμβαση εξαρτάται απόλυτα από την συμμόρφωσή μας προς τις επιταγές τού μνημονίου. Κι αν θυμάμαι καλά, πάνω σ' αυτή την δανειακή σύμβαση ήρθε και "κούμπωσε" ο σχετικός εφαρμοστικός νόμος. Πώς διάβολο γίνεται, λοιπόν, να καταγγέλω το μείζον και να διαπραγματεύομαι το έλασσον; Είναι σαν να θέλω να φύγω από το σπίτι που έχω νοικιάσει και να διαπραγματεύομαι με τον ιδιοκτήτη την αντικατάσταση των διαλυμένων ντουλαπιών τής κουζίνας.


 β) Αν δεν έχω πάθει ακόμη αλτσχάιμερ, θα στοιχημάτιζα πως κάπου στην δανειακή σύμβαση αναφέρεται ότι η Ελλάδα παραιτείται "ανεκκλήτως και ανεπιφυλάκτως" (όπως λένε οι δικηγόροι) από κάθε δικαίωμα του ελληνικού δημοσίου επί των περιουσιακών στοιχείων τής χώρας. Με απλά λόγια: αν δεν πληρώσουμε όσα αποδεχτήκαμε να πληρώσουμε, οι δανειστές μας μπορούν να κατασχέσουν ό,τι γουστάρουν (λιμάνια, αεροδρόμια, κτήρια, σώβρακα κλπ) δίχως το ελληνικό κράτος να έχει δικαίωμα ανακοπής, έφεσης, αναίρεσης κλπ. Άρα, γαμώ το χοντροκέφαλό μου γαμώ, πώς διάβολο θα διαπραγματευτώ κάτι για το οποίο έχω ήδη υπογράψει την παραίτησή μου από οποιαδήποτε αναδιαπραγμάτευση (*);


 γ) Εδώ δεν έχω αμφιβολίες, είμαι σίγουρος: οι συμφωνίες τόσο του μνημονίου όσο και της δανειακής σύμβασης διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και για την επίλυση οποιασδήποτε διαφωνίας αρμόδια είναι τα δικαστήρια του...Λουξεμβούργου(!). Ερώτημα πρώτο: πού θα την στείλει την καταγγελία του ο Τσίπρας; Ερώτημα δεύτερο: γιατί πρέπει να αισοδοξώ ότι (1) οι άγγλοι δικαστές θα εισηγηθούν θετικά επί των (απ)αιτήσεων του ΣυΡιζΑ και (2) τα λουξεμβουργιανά δικαστήρια θα γράψουν στα παπάρια τους τις απόψεις (για να μη πω "πιέσεις") των Μέρκελ, Μπαρόζο, Ρομπάι, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΠΟΕ κλπ κλπ κλπ;


 Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ΣυΡιζΑ παραπλανά εκουσίως τον κοσμάκη, προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές. Εγώ, παρά την ευθεία κατηγορία που δέχτηκα, δεν είμαι τόσο προκατειλημμένος ώστε να αποκαλώ την ηγεσία του ΣυΡιζΑ "ψεύτες". Περιορίζομαι να τους χαρακτηρίζω ως ηλίθιους. Τουλάχιστον μέχρι να πάρω απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.




 (*) Για να μη ξεχνάμε τα ελληνικά μας: πρώτα γίνεται η διαπραγμάτευση, μετά έρχεται η αναδιαπραγμάτευση και κατόπιν η επαναδιαπραγμάτευση. Συνεπώς, όσο κι αν χτυπιούνται οι ΣυΡιζΑίοι, επαναδιαπραγμάτευση δεν μπορούν να κάνουν προτού κάνουν αναδιαπραγμάτευση. Ευτυχώς, εγώ πήγα σχολείο πριν ξετσουτσουνίσει η Αννούλα και τα λοιπά εκπαιδευτικά τζιμάνια.




 ΥΓ (άσχετο): Ήταν αναμενόμενο ότι μετά το "εγέρθητω" θα ερχόταν το "σκάσε". Ελπίζω ότι πολλοί απ' αυτούς που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν Χρυσή Αυγή, έχουν ήδη συνειδητοποιήσει το λάθος τους. Προσωπικά, πληροφορώ τους λογής-λογής κουραδόμαγκες κασιδιάρηδες ότι, εδώ και χρόνια, στην πίσω βεράντα τού σπιτιού μου έχω αφήσει ένα κονσερβοκούτι εκτεθειμένο στην βροχή, για να σκουριάσει καλά..


COGITO ERGO.

«Απ' τα τσακάλια δε γλιτώνεις


«Απ' τα τσακάλια
δε γλιτώνεις
με ευχές ή παρακάλια»
Κώστας Βάρναλης


Η «Δανειακή Σύμβαση» και ο ΣΥΡΙΖΑ
Η αλχημεία είναι προφανής:
Αλλο πράγμα είναι το Μνημόνιο - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - κι άλλο πράγμα είναι η Δανειακή Σύμβαση!
Το πρώτο - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - θα το ακυρώσουμε (;). Τη δεύτερη θα την επαναδιαπραγματευτούμε.
*
Αλλά:
Εκεί είναι, σελίδα 59, παράγραφος 8 της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου, που απερίφραστα αναφέρεται:
«Η διαθεσιμότητα αυτής της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης εξαρτάται από τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τα μέτρα που εκτίθενται στο Μνημόνιο...»!
Δηλαδή - παρά τα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ - το Μνημόνιο και η Δανειακή είναι ένα πράγμα. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
*
Επιπλέον:
Αυτή η Δανειακή Σύμβαση είναι που απερίφραστα θέτει την Ελλάδα (άρθρο 13, παράγραφος 1, σελ. 86) υπό το «αγγλικό δίκαιο» και συγκεκριμένα αναφέρει:
«Η Παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο»!
*
Εκεί είναι (άρθρο 13, παράγραφος 2, σελ. 86) που η Ελλάδα τίθεται υπό την
«αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου»!
*
Εκεί είναι (αρθρο 13, παράγραφος 4, σελ. 86-87 της Δανειακής Σύμβασης) όπου αναφέρεται το εξής καταπληκτικό:
«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο»!
*
Τι μας λέει, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ;
Οτι αυτό το ανεπανάληπτο όργιο που λέγεται «Δανειακή Σύμβαση»,
με το οποίο η Ελλάδα τίθεται υπό το αγγλικό δίκαιο (!),
με το οποίο η Ελλάδα «απαλλάσσεται» από τα ...βάρη κάθε έννοιας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας,
με το οποίο η Ελλάδα «παραιτείται» κάθε ασυλίας της περιουσίας της έναντι των δανειστών,
αποτελεί - κατά τον ΣΥΡΙΖΑ - ένα πλαίσιο που δεν είναι απορριπτέο, δεν είναι καταγγελτέο, δεν είναι ακυρωτέο!
Αντίθετα αυτό το έκτρωμα ο ΣΥΡΙΖΑ το θέλει γιατί, όπως λέει, σε αντίθεση με το Μνημόνιο που είναι «κακό», η «Δανειακή» είναι «καλή» και «συζητήσιμη», ως εκ τούτου ο ΣΥΡΙΖΑ τη ...διαπραγματεύεται.
Κι αυτό - λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - είναι «αριστερή» πολιτική...

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη στον αέρα


Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη στον αέρα



Σπέρνουν βρωμιές και λάσπη σε βάρος του ΚΚΕ


ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Σπέρνουν βρωμιές και λάσπη σε βάρος του ΚΚΕ
Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις συκοφαντίες με τις οποίες υπηρετούν το σχέδιο για αποδυνάμωση του Κόμματος



Τους διάφορους «άθλιους γυρολόγους που από το χώρο του ΠΑΣΟΚ συντονισμένα έχουν μεταφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ» και «σπέρνουν βρωμιές και λάσπη στον κόσμο για μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και άλλα στελέχη του, προκειμένου να δημιουργήσουν συγχύσεις, να κλέψουν ψήφους, να ψαρέψουν σε θολά νερά» καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Αιγάλεω ηΑχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ένα συγκεκριμένο από τα πολλά περιστατικά και σημειώνει:
«Χρησιμοποιούν το όνομα του μέλους της ΚΕ, υποψήφιου βουλευτή στη Β' Αθήνας και ηγετικού στελέχους του ΠΑΜΕ, συντρόφου Γιώργου Πέρρου, ότι δήθεν διαφωνεί με την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Αιγάλεω τις άθλιες αυτές πρακτικές, δοκιμασμένες χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τους μηχανισμούς του, που τις μιμείται με τον καλύτερο τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πρωτοπαλίκαρα του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ έχουν μεταφερθεί - όλως τυχαία - σύσσωμοι στο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με το ψέμα και τη λασπολογία θα βάλουν στο χέρι τίμιο και λαϊκό κόσμο. Είναι μακριά νυχτωμένοι αν θεωρούν ότι έτσι θα κάμψουν την αγωνιστικότητα των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του Κόμματος της εργατικής τάξης. Καλούμε τον κόσμο να βγάλει και από αυτές τις πρακτικές τα συμπεράσματά του. Καλούμε το λαό να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το ΚΚΕ, ώστε η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει το λαό σε θέση μάχης. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αλλάζουν - Μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ. Για να είναι πρωταγωνιστής ο λαός - Ισχυρό ΚΚΕ».
Στο παιχνίδι και τα τοπικά Μέσα
Το παραπάνω περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που καταγράφονται αυτές τις μέρες σε όλη τη χώρα, με πρωταγωνιστές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που από κοινού πρωταγωνιστούν στο σχέδιο των αστικών επιτελείων για αποδυνάμωση του ΚΚΕ με κάθε μέσο. Είναι χαρακτηριστικό το κατάπτυστο δημοσίευμα «ενημερωτικού» μπλογκ στην Ημαθία, με την επωνυμία «Χρονικά Ημαθίας», που ανακάλυψε «πρώην ΚΚΕ» να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη βδομάδα, στάλθηκε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μια επιστολή 62 ανθρώπων που καλούν σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο εν λόγω μπλογκ, η επιστολή προβλήθηκε με τον τίτλο: «62 πρώην ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ - Ανένταχτοι κ.λπ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ». Ανατρέχοντας στα ονόματα δεν υπάρχει κανένα πρώην μέλος του ΚΚΕ, πλην ελαχίστων που διέκοψαν τη σχέση τους με το Κόμμα τη δεκαετία του 1980, δηλαδή προ αμνημονεύτων ετών! Είναι φανερό ότι ο τίτλος αποσκοπούσε να δημιουργήσει την πέρα για πέρα ψευδή αίσθηση ότι μέλη του ΚΚΕ στην Ημαθία στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την απαράδεκτη μεθόδευση κατήγγειλε, με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ.Ομως, ο δημοσιογράφος - ιδιοκτήτης του ενημερωτικού μπλοκ, Χάρης Μόχλας, που εμφανίζεται πολιτικά να στηρίζει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επανήλθε και σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Κόμματος, ισχυρίζεται με θράσος ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ στην Ημαθία (...) επιχειρεί να απαξιώσει ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Οτι στελέχη, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ μετακινούνται μαζικά προς την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ και το πράγμα δε μαζεύεται».
Απάντηση στην κάλπη!
Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καλεί το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την επίθεση που έχει εξαπολυθεί ενάντια στο Κόμμα. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Στο δρόμο προς τις κάλπες, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα δουν πολλούς τρόπους, ωμούς ή πιο "κομψούς" που θα έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν ή να κατευθύνουν ψηφοφόρους του Κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να προβληματίσει το λαό το γεγονός ότι δίπλα σε εκείνο το τμήμα των κεντρικών αστικών ΜΜΕ που κάνει συστηματική δουλειά, με στόχο να αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, συμμετέχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης. Είτε χοντροκομμένα, είτε πιο αθώα, αλλά εξίσου επικίνδυνα.
Ομως, ακριβώς αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, για να μείνουν οι ψηφοφόροι αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, να το στηρίξουν και με την ψήφο τους. Αλλά και κόσμος που σκέφτεται το τι θα ψηφίσει, να κάνει το βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ».

Ξαναζεσταμένοι εκβιασμοί και «μονόδρομοι»


Ξαναζεσταμένοι εκβιασμοί και «μονόδρομοι»



Με ψέματα, μεταγραφές και μεταπλάσεις των λεγομένων της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και με παντιέρα τον εκβιασμό «μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ», «όποιος δεν είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το μνημόνιο», ο Στάθης Σταυρόπουλος από τον ιστοτόπο enikos.gr εξαπέλυσε ξανά προχτές επίθεση στο ΚΚΕ.
Ο Στ. Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο «ΜΕΓΚΑ» και επέλεξε να μη δώσει καμία απάντηση, να μην παραθέσει καν την κριτική που άσκησε η Αλ. Παπαρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να δώσει στο «κοινό» του τη δική του γνώμη, με όσα αυτός ήθελε να καταλάβει και μάλιστα έτσι καμωμένα ώστε να εξυπηρετείται ο αρχικός και βασικός του σκοπός με το «ερώτημα»: «Γιατί το ΚΚΕ βγάζει τον εαυτό του έξω από το χορό;» της συμμετοχής στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
***
Αλήθεια, σε ποιο «χορό» αρνείται να συμμετάσχει το ΚΚΕ και δέχεται την μήνιν του Στ. Σταυρόπουλου και συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ; Στο μόνο «χορό» που δε συμμετέχει είναι αυτός της εξαπάτησης των εργαζομένων, ότι δήθεν μπορεί να εφαρμοστεί φιλολαϊκή πολιτική από μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (ή της ΝΔ, ή του ΠΑΣΟΚ) που πέρα από καλολογίες δεν αμφισβητεί την πηγή της πολιτικής που εφαρμόζεται μέσω και των μνημονίων (δηλαδή, την ΕΕ και το κυνήγι του κέρδους των μεγάλων επιχειρήσεων). Γι' αυτό και ο Στ. Σταυρόπουλος κατακεραυνώνει την Αλ. Παπαρήγα που έθεσε ξεκάθαρα το ερώτημα «μετά το μνημόνιο τι;». Νέα μνημόνια επί μνημονίων; Σφυρίζει αδιάφορα ο ΣΥΡΙΖΑ και ενοχλείται. Γι' αυτό και εξανίσταται και πάλι ο Στ. Σταυρόπουλος ότι «ως και τους νόμους της αγοράς (!!) επικαλέστηκε η Αλέκα για να προδικάσει την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ». Τους νόμους της καπιταλιστικής αγοράς - ακόμα και την ίδια την καπιταλιστική αγορά - παριστάνουν ότι τους αγνοούν στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υποκλίνονται σε αυτούς. Τι άλλο εκτός από υπόκλιση είναι η «υγιής επιχειρηματικότητα», η προτεραιότητα για μείωση του ΦΠΑ μόνο στον τουρισμό και την εστίαση, ενώ ο λαός, για τον οποίο υποτίθεται κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πληρώνει πανάκριβα για βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης; Εκτός κι αν στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι με προεδρικά διατάγματα θα εφαρμόσουν φιλολαϊκό πρόγραμμα ή ποντάρουν στον «πατριωτισμό» των μεγαλοεπιχειρηματιών, των εφοπλιστών κ.λπ. Γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ δε λένε στο λαό για το ενδεχόμενο της άτακτης χρεοκοπίας; Γιατί το κρύβουν;
***
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στ. Σταυρόπουλος ως εκπρόσωπός του επιχειρούν να εμφανίσουν εαυτούς ως μεσσίες του λαού και ρίχνουν λάσπη στο ΚΚΕ τολμώντας να το κατηγορήσουν ότι τάχα θα αφήσει το λαό να τα «βγάλει πέρα μόνος του με τις αυταπάτες του για τον ΣΥΡΙΖΑ και το μάταιον του αγώνα να καταργηθούν φερ' ειπείν οι εφαρμοστικοί νόμοι». Μόνο όποιος είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του δικαιούται διά να αγωνίζεται και να ομιλεί, κατά τον Στ. Σταυρόπουλο. Στον ΣΥΡΙΖΑ αν στηριχθεί ο λαός θα βρεθεί έρημος. Μόνο το ΚΚΕ θα βρίσκεται δίπλα του να οργανώσει τη λαϊκή πάλη.
Ομως, αν είναι κάτι μάταιο είναι να περιμένεις ότι ένας διαχειριστής θα σου λύσει το πρόβλημα, δήθεν γιατί είναι καλύτερος διαπραγματευτής, όταν μένουν αμετακίνητες οι αιτίες που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα. Ο αγώνας για να λύσεις το πρόβλημα δεν είναι μάταιος, ο αγώνας για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου σε σύγκρουση και ρήξη με τις αιτίες τους δεν είναι μάταιος και αυτό ακριβώς λέει το ΚΚΕ. Αλλωστε, η διαχρονική δράση του ΚΚΕ και η πραγματικότητα διαψεύδουν τέτοιους φαιδρούς ισχυρισμούς που επιστρατεύονται στο πλαίσιο της επιχείρησης αποδυνάμωσης του ΚΚΕ και του νέου εγκλωβισμού του λαού σε αποπροσανατολιστικούς διπολικούς καυγάδες και «μονόδρομους»: Των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, όπως των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ προηγούμενα. Οχι πολύ παλιά, ο Γ. Παπανδρέου κατηγορούσε το ΚΚΕ ότι επειδή δε στηρίζει το ΠΑΣΟΚ είναι ο «αριστερός ψάλτης της δεξιάς»... Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει το ρόλο του ΠΑΣΟΚ για να εγκλωβιστεί ο λαός σε ένα νέο «μονόδρομο», αυτόν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ενα «μονόδρομο» ενταγμένο στην ΕΕ, στο κέρδος των επιχειρήσεων, στο διαρκές χτύπημα του λαού. Ο λαός χόρτασε από τέτοιους «μονόδρομους», τους ακούει χρόνια τώρα. Είναι καιρός να βάλει πλώρη για τον δικό του, με ισχυρό ΚΚΕ.

TOP READ